Bij Diversions houden we van innovatie, groei en effectieve marketing. Geen wonder dat we een voorliefde hebben voor diensten als Webtexttool. Deze Arnhemse startup maakt het leven van online tekstschrijvers een stuk eenvoudiger. Zoekwoordenonderzoek en SEO-checks zitten standaard in de toolbox.

Gezien op Frankwatching

Oprichter van Webtexttool is Kyrill Poelmans. Hij schreef een fraaie SEO-blog; deze is vanaf vandaag te lezen op Frankwatching. Onderwerp van de blog: hoe houd je SEO op de marketingagenda?

In het artikel staat onder andere de tip om meetbaar te maken wat een plek winst of verlies in de Google rankings betekent. Daarbij staat een verwijzing naar onze eigen SEO Calculator.

Dank voor de verwijzing Kyrill! En voor de lezers die Webtexttool nog niet kennen: wij zijn enthousiast over deze complete oplossing. Binnenkort vind je op deze site een uitgebreide review.

Wil je niet zolang wachten? Vraag dan een gratis testaccount aan.

 

 

 

Wil je van SEO een pijler maken onder je online groei? Dan helpen wij je graag. Ontdek alles over onze SEO-diensten of nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking.