SEO diensten die bouwen aan je online succes

Wij werken oa voor

Home » Blog » SEO » SEO diensten die bouwen aan je online succes

Wil je online beter vindbaar worden? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij onze SEO diensten kijken we niet alleen naar je rankings in Google. We kijken vooral naar de opbrengst van SEO. Hoeveel verkoop je? Hoeveel leads werft je site? Ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

De wereld van SEO verandert doorlopend. Enkele jaren geleden kon je met simpele ingrepen mooie resultaten behalen. Goede teksten schrijven, enkele links plaatsen op startpagina’s: het was een succesvolle formule voor vele websites.

Zo eenvoudig is het niet meer. De concurrentie online is enorm en de gemiddelde kennis over vindbaarheid is flink gestegen. Gevolg? Er is een combinatie van SEO diensten nodig om je waardevolle posities te laten bereiken online.

SEO diensten: SEMrush voor iedere klant
Bij ieder project zetten we de kracht van SEMrush in:
doorlopende monitoring van kansen en resultaten.

Bij Diversions helpen we verschillende organisaties (groot en klein) met het verbeteren van de online vindbaarheid. Welke diensten zetten we in voor jou?

Analyse

Het belang van een goede vindbaarheidsanalyse is groot. We hebben tools in huis waarmee we het complete online landschap kunnen ontleden. Zo leren we over wensen van je publiek (waar zoeken ze naar). We zien op welke content je concurrenten hebben ingezet. En kunnen zo bepalen waar groeikansen liggen.

Bij de start van ons SEO traject voeren we een diepgravende analyse uit. Daarna blijven we op maandbasis volgen wat de actuele ontwikkelingen zijn.

SEO teksten

SEO & tekstschrijven zijn nauw met elkaar verbonden. Zonder goede content krijg je geen toprankings: zo eenvoudig is het.

Bij de teksten gaat het vaak om samenhang met je totale site. We houden ervan om een onderwerp vanuit verschillende hoeken te belichten. Door te variëren tussen de mening van experts, resultaten in de praktijk, ervaringen van lezers etc. maak je content leeswaardig én beter vindbaar.

Per project zoeken we een tekstschrijver die feeling heeft bij het onderwerp. Zo bereiken we de beste resultaten.

Techniek

Op onze site kun je een gratis SEO quickscan aanvragen. Dat is de moeite waard  al zeggen we het zelf: je krijgt 5 tips waarmee je morgen aan de slag kunt.

Voor ons is het leuk dat we met zo’n quickscan leren aan welke SEO diensten het meest behoefte is in de markt. Technisch advies staat dan op 1. Bij 3 op de 4 websites constateren we grote technische gebreken. Denk dan aan fouten in de sitemap, trage laadtijden, problemen met weergave op tablet of mobiel….

We helpen problemen te ontdekken en op te lossen. Zodat de belangrijke SEO-randvoorwaarde ‘techniek’ voor jou geen problemen geeft.

Autoriteit

De beste vindbare websites op het web hebben een zekere autoriteit. Er wordt naar verwezen door erkende partijen. Of over gesproken op verschillende platforms.

Linkbuilding is onderdeel van de ontwikkeling van autoriteit, maar PR is zonder twijfel minstens zo effectief. We zijn bij SEO dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe haakjes om jouw verhaal actief te delen met de wereld.

Optimalisatie

Bij ‘optimalisatie’ denken we niet alleen aan Zoekmachine optimalisatie. Het gaat verder. Het is fijn als Google bezoekers naar je site verwijst, maar wat gebeurt er daarna? Weet je site mensen te boeien en binden? Slaag je erin om de stap naar conversie (leads / verkopen) te zetten?

We vinden SEO vooral leuk als het bijdraagt aan je totale online resultaat. Daarom kijken we actief naar mogelijkheden om deze resultaten te verbeteren. Daarvoor zetten we verschillende middelen in. Variërend van A/B testing tot marketing automation.

Onze SEO diensten voor jou

Ben je een starter en wil je een plek veroveren in het online speelveld? Of ben je al langer met je website actief, maar zoek je een weg om te groeien? Wij staan voor je klaar met onze SEO diensten.

Ben je benieuwd naar wat we kunnen betekenen, vraag dan de SEO quickscan aan. Of bel: 055 20 32 193. We nemen graag de mogelijkheden met je door.

Waarom Diversions?

William-Burghout

Over de schrijver

William Burghout is oprichter van marketingbureau Diversions: 

"SEO zie ik als een winstgevend, doorlopend marktonderzoek. Zoekopdrachten bieden onmisbare informatie over de markt en klantmotieven."

Meest gelezen

Hulp bij SEO?

Wij helpen je vindbaarheid & online resultaat te verbeteren. 

Groeien met SEO verbeter je online vindbaarheid én effectiviteit

Wil je groeien met SEO? Kijk dan niet alleen naar je rankings in Google, maar vooral naar de meerwaarde die extra bezoekers je leveren. 

SEO draait om vindbaarheid én effectiviteit. Wij helpen je er graag bij.  

Online vindbaarheid verbeteren?

Wij geven graag vrijblijvend advies. Bel direct: 055 20 32 193 of mail.

Wij geven graag vrijblijvend advies. Bel direct: 055 20 32 193 of mail.

Lees ook...

google web vitals

Web vitals: de invloed op je SEO

search console

Search console van Google: onmisbaar

seo in tijden van corona

SEO & Corona

Google Search Console

Basic SEO: koppel Search Console aan Analytics