WordPress hosting? Kies de partner die bij je past

Waarmee mogen we je helpen?

Home » WordPress » WordPress hosting? Kies de partner die bij je past

Het belang van goede WordPress hosting wordt te vaak onderschat. Je kunt de beste site van de wereld bouwen. Maar wanneer je hostingpartij regelmatig problemen verzaakt (downtime, slechte laadtijden etc), dan profiteer je daar maar matig van. Kies dus altijd voor een betrouwbare hostingpartner.

Wat is hosting?

Eenvoudig gezegd is het de plek waar je jouw website (informatie, afbeeldingen, database etc) opslaat en toegankelijk maakt voor je publiek. Het belang van een goede hostingpartner is groot. Gaat er bij de hosting iets mis? Dan is je site onbereikbaar of kwetsbaar voor hackers.

Er zijn in Nederland extreem veel hostingpartijen actief. Sommige bieden hun diensten voor enkele euro’s per jaar (actie: inclusief domeinnaamregistratie ;-). En je raadt het al: dat klinkt mooi, maar het is ongeschikt voor zakelijk gebruik. Bij Diversions hosten we zelf niets: we werken  graag samen met specialisten. Twee daarvan noemen we hier graag. Beide specialisten kijken verder dan het “opslaan van je WordPress site”. Ze nemen ook een aandeel in backups, veiligheid en updates.

Pragmatisch en goed: Antagonist

Is je website belangrijk voor je, maar niet van bedrijfskritisch belang? Of trek je niet meer dan 3.000 bezoekers per maand? Dan kiezen we vaak voor Antagonist.

Antagonist is een club uit Enschede. Ze bieden je een totaaloplossing: domeinregistratie, hosting en email in 1 pakket. Je hebt de keuze uit 3 pakketten. Prijzen vanaf 60,- per jaar.

Waarom Antagonist? Ze zijn zo heerlijk proactief. Andere partijen voegen geen nieuwe diensten aan bestaande hostingpakketten toe in de hoop dat je overstapt naar een nieuw, duurder pakket. Zo werkt Antagonist niet. Ze voorzien je steeds van nieuwe extra’s. Zodat je up to date blijft.

Support werkt snel en goed via chat en email.

savviiSpecialistisch + topservice: Savvii

Vraag  je meer van je website? Legt downtime je organisatie letterlijk plat? Dan is het slim met een pure WordPress specialist in zee te gaan. Een specialist zoals Savvii.

Savvii registreert geen domeinnamen en biedt geen email. Savvii host je website. En dat doen ze heel goed. Je krijgt een uitgebreide set aan diensten, waaronder uitgebreide support, backups, updates, staging en Varnish Caching. Een mix die je helpt je website up to date, snel en veilig te houden.

In het kader van de AVG is het fijn te weten dat Savvii ISO 27001 gecertificeerd is. Je data is er in veilige handen. Kosten: vanaf 600,- per jaar.

Maatwerk: als je iets extra’s nodig hebt

Soms vraag je meer van je webhostingpartij dan een uitstekende standaard. Bijvoorbeeld als je in WordPress marketing automation wilt inzetten. Of wanneer vanwege een tv commercial een enorme piek in bezoekers op je site te zien is. Veel sites “breken” dan. Er ontstaat een file voor je site, waardoor je tijdelijk onbereikbaar bent.

In dit soort gevallen is maatwerk gewenst. Daar hebben we bij Diversions ervaring mee. Neem contact op voor advies. Wij helpen je graag de beste oplossing te vinden.

Hoe wij je kunnen helpen

Dat brengt ons direct bij het onderwerp: wat kan Diversions voor je doen rond hosting? Een goede WordPress specialist houdt zich bij zijn specialisme vinden wij. WordPress hosting besteden we daarom altijd uit. We adviseren klanten over de oplossing: welke hostingpartij biedt wat je nodig hebt. En onderhoud je direct contact met de hostingpartij of wil je dat wij dit voor je doen?

Zo kom je bij de hostingoplossing die bij je past. Meer weten? Bel voor een kennismaking: 055 20 32 193. We helpen je graag op weg!

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.

Lees ook...

wordpress specialist

WordPress specialist nodig? Wij staan voor je klaar

snelheid-website

Snelle WordPress website? WP Rocket helpt je op weg

wordpress bureau

WordPress Bureau: tijd voor online groei

wordpress formulier

Formulier maken? Ontdek de kracht van Gravity Forms