WordPress Bureau: Tijd voor online groei

Ben je toe aan een nieuwe website? Of wil je jouw huidige WordPress site verbeteren? Maak dan kennis met WordPress bureau Diversions. Ons team van specialisten helpt je bij ieder online vraagstuk.

Waarmee mogen we je helpen?

Home » WordPress » WordPress Bureau: tijd voor online groei

Wat zijn jouw online doelen? Wil je nieuwe bezoekers interesseren, motiveren of aanzetten tot aankoop? Wat je vraagstuk ook is: wij staan voor je klaar. Met WordPress als uitstekende technische basis om je doelen te bereiken.

Onze visie

Resultaat. Daar draait het om bij Diversions. Wij helpen organisaties om klaar te staan voor de klant van vandaag én morgen. Dit doen we door klantbehoeften in kaart te brengen en de verzamelde insights te vertalen naar slimme websites.

Met zo’n vertrekpunt begrijp je hoe we als WordPress bureau naar websites kijken. Voor ons is een site bouwen geen doel op zich. Het is een middel: ons project richt zich primair op het effectief ondersteunen van de customer journey. Zodat we jouw doelen kunnen verwezenlijken.

Werkwijze-strategie

1. Strategie

We leggen het fundament voor het succes van je website.

Werkwijze-ontwerp

2. Ontwerp

Hoe maken we je site gebruiksvriendelijk en effectief?

Werkwijze-bouw

3. Bouw

De vertaling van de strategie en het design naar techniek.

Werkwijze-optimalisatie

4. Optimalisatie

Monitoring van resultaten en doorvoeren van optimalisaties.

Het flexibele WordPress bureau

Diversions is een flexibel bureau. Per project beoordelen we welke expertise benodigd is. Ook selecteren we specialisten die affiniteit hebben met jouw vraagstuk. Zo stellen we een eigen ontwikkelteam voor je samen.

Teamwork is altijd nodig. Het schaap met vijf poten dat websites kan bouwen, verstand heeft van online marketing én goed is in design bestaat niet. Daarom zorgen we ervoor dat de vakmensen binnen ons team elkaar kunnen versterken. Dit leidt tot het beste resultaat.

Het benodigde budget

WordPress websites zijn er in verschillende soorten en maten. Variërend van kleine sites van enkele pagina’s tot complete webwinkels. De kosten van een project zijn hier (vanzelfsprekend) van afhankelijk. Wij horen graag je wensen. Om op basis daarvan een eerlijke offerte te kunnen opstellen.

Bedenk hierbij dat je zelf een grote invloed hebt op de uiteindelijke offerteprijs. Wil je gebruik maken van standaarden of kies je voor maatwerk? Neem je de tijd om de site te ontwikkelen of is er haast? Zijn er taken die je zelf uitvoert of wil je het volledige project uitbesteden?

De keuzes die je maakt hebben directe invloed op de projectkosten.

 

Toekomstgericht

Bij de ontwikkeling van WordPress websites toetsen we voortdurend of gekozen oplossingen flexibel, schaalbaar en toekomstvast zijn. Dat is een mooie belofte. Maar ons werk voor MLDS.nl, Leefjepensioen.nl en Erfrechtshulp bewijst dat we platformen ontwikkelen waarin probleemloos updates en uitbreidingen kunnen worden doorgevoerd. Zonder dat reengineering noodzakelijk is of stabiliteit in gevaar komt.

Meer weten?

Diversions ontwikkelt WordPress websites voor klanten van verschillend formaat en met verschillende budgetten. Dat zie je terug aan onze klantenlijst. We werken voor Achmea Pensioenservices, maar ook voor kleine startups als Autodirectdeal.nl.

Ontdek zelf wat we voor jou kunnen betekenen. We vertellen je er graag alles over: 055 20 32 193.

WordPress bureauOver WordPress

Als bureau ontwikkelen we niet uitsluitend WordPress websites. Onze ervaring is wel dat WordPress voor de meeste klanten de beste oplossing is. Daar zijn verschillende redenen voor.

Belangrijk is het open source karakter van WordPress. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik. Ook kun je naar wens eigen modules toevoegen. De combinatie van schaalbaarheid en lage ontwikkelkosten is uniek.

Niet voor niets is WordPress wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. We helpen je graag het succesvol in te zetten.

Lees ook...