WordPress Specialist nodig? Wij staan voor je klaar

Wil je een nieuwe website ontwikkelen? Of is je WordPress site toe aan een update? Diversions staat voor je klaar. Als WordPress specialist helpen we je graag om je online doelen te bereiken.

Waarmee mogen we je helpen?

Home » WordPress » WordPress specialist nodig? Wij staan voor je klaar

Wat wil jij bereiken met je website? Of je nu wilt informeren, verkopen of leads werven: wij helpen je er graag bij. Met WordPress als uitstekende technische basis om je doelen te bereiken.

 

Waarom WordPress?

De kracht van WordPress zit in de flexibiliteit. Het is niet voor niets het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Je kunt er sites mee ontwikkelen voor bijvoorbeeld sportclubs en ZZP’ers. Maar ook giganten als BBC America en Sony Music kiezen voor WP.

Het is een groot voordeel dat er zoveel WP-sites zijn. Er is veel kennis en functionaliteit beschikbaar. Daardoor zijn complexe oplossingen vaak verrassend eenvoudig te realiseren. Zonder dat je zelf ieder wiel moet uitvinden. Wij helpen je daarbij.

Teamwork binnen kaders

Iedere website heeft zijn eigen karakter. Daarom stellen we bij Diversions per project een team van specialisten samen. Soms ligt hierbij nadruk op design of content. Soms op het sales- en marketingproces of usability. Jij bepaalt als opdrachtgever de kaders.

Ieder project start bij de basis. We staan samen stil bij de drie basisvragen:

  1. Wat wil je bereiken?
  2. Wat is de gewenste doorlooptijd?
  3. Wat is het beschikbare budget?

Vanuit deze basis starten we met de ontwikkeling. Volgens een vaste planning. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

william

WILLIAM BURGHOUT

Marketing

"Techniek is een middel: geen doel. Wij helpen je site effectief te maken. "

WordPress specialistDe Wordpress specialist voor iedere klant

Diversions ontwikkelt dus websites van verschillend formaat en met uiteenlopende budgetten. Dat zie je terug in onze klantenlijst. We stonden aan de basis van MLDS.nl: met meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar dé kennisbron voor buikpatiënten in Nederland. Maar we maakten ook de site Autodirectdeal.nl voor een startup. Low-budget, maar vanaf de eerste dag omzet leverend.

 

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.

Even voorstellen: WordPress

We schreven het al: WordPress is het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Matthew Mullenweg legde de basis voor deze oplossing. Hij koos ervoor WP als open source te ontwikkelen. De software is dus gratis beschikbaar voor iedereen.

De keuze voor open source vormt een belangrijke pijler onder het succes van WordPress. Het geeft ontwikkelaars – overal ter wereld – de kans zelf extra’s en verbeteringen te ontwikkelen. Dit gebeurt dan ook op ieder terrein. Denk aan plugins (functionaliteit), designs en integraties.

WordPress is ontwikkeld in de programmeertaal PHP. Content sla je op in een MySQL-database. Er zijn vele hosting partners die je hierbij kunnen helpen. Wij hebben uitstekende ervaringen met enkele hosters: lees hierover onze blogpost.

Prettig aan WordPress: de ontwikkeling stopt nooit. De community van professionals is zo groot en veelzijdig dat met grote regelmaat grote verbeterstappen worden gezet. Volg je de trends, dan blijft ook jouw site up to date. Bij Diversions helpen we je hier graag bij.

De kracht (en zwakte) van WordPress plugins

Met WordPress-plugins voeg je functies en extra’s toe aan je website. Het kan gaan om zoekmachines, SEO-tools, formulierengeneratoren en… vrijwel alles wat je kunt bedenken. Het aanbod van gratis en betaalde plugins is enorm.

Aan de ene kant is het fijn om te kunnen kiezen. Aan de andere kant is niet iedere plugin even briljant. Gebruik je verschillende plugins naast elkaar? Dan loop je het risico dat er “conflicten” ontstaan. Dat kan ook optreden na een simpele update.

Daarom zijn we terughoudend met plugin-gebruik. We werken uitsluitend met oplossingen die een bewezen uitstekend track record hebben. Voordeel voor jou als klant: door te kiezen voor een plugin bespaar je veel ontwikkelkosten. Als klant van Diversions lift je bovendien gratis mee op onze licenties.

Kwaliteitscheck + groot gratis aanbod: daarom kies je voor de WordPress Specialist.

WordPress + Woocommerce

WordPress is ontwikkeld als weblog. De wens ontstond al snel om WP ook in te zetten als ecommerce platform. Verschillende partijen ontwikkelden plugins om dit mogelijk te maken. Daarvan is Woocommerce met afstand de meest gebruikte oplossing.

Even eerlijk: we zijn geen voorzitter van de Woocommerce fanclub. De kracht van WordPress zit in flexibiliteit en schaalbaarheid. Woocommerce scoort op deze punten minder goed.

Wil je een webshop ontwikkelen? Dan kijken we goed naar je wensen en ambities. Op basis daarvan geven we advies: is Woocommerce de beste oplossing? Of verdienen alternatieven als Lightspeed (goedkoop en flexibel) of Magento (maatwerk en schaalbaar) de voorkeur?

Meten & weten

Bij iedere website die we opleveren houden we oog voor het resultaat. We meten hoe je site functioneert. Op vele terreinen.

Websitestatistieken bieden we standaard via Google Analytics. Naar wens vullen we dit aan met kwalitatieve data. Hotjar biedt bijvoorbeeld heatmaps, zodat je kunt zien hoe bezoekers op je site navigeren. Ook activeren we doorlopende monitoring van de beschikbaarheid van je site. Gaat er iets mis? Dan krijgen we direct een melding waarop we kunnen inspelen.

Meer artikelen over WordPress

wordpress specialist

WordPress specialist nodig? Wij staan voor je klaar

Wordpress hosting

WordPress hosting? Kies de partner die bij je past

snelheid-website

Snelle WordPress website? WP Rocket helpt je op weg

wordpress bureau

WordPress Bureau: tijd voor online groei

Veelgestelde vragen

Wat is WordPress?

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je eenvoudig websites kunt bouwen. In 2003 is het ontwikkeld om blogs te kunnen maken. Nu ondersteunt de techniek oa ook communities en webwinkels. WordPress is zeer populair: het is het meest gebruikte CMS ter wereld.

Wat kost een WordPress website?

Het CMS zelf is gratis. Iedereen kan er zonder kosten mee aan de slag. Het vraagt echter vakmanschap om een goede website te ontwikkelen. Wat de prijs van je site is hangt daarom sterk af van je wensen.

Wil je veel ontwikkelen in weinig tijd? Dan stijgt de prijs. Hou je het eenvoudig en vind je het prima om met standaarden te werken, dan dalen de kosten sterk.

Hoe beoordeel je het succes van je WordPress site?

Iedere organisatie heeft eigen online doelstellingen. Deze kun je meten met behulp van kwantitatieve statistieken (bijv. uit Google Analytics) of kwalitatieve data (zoals heatmaps en visitor recordings).

Kort gezegd: kwantitatieve data vertellen wát je bezoekers doen. Kwalitatieve data tonen waarom.

Wat zijn valkuilen bij WordPress ontwikkeling?

Grootste valkuil: stel niet de techniek of je eigen doelstelling centraal. Maar ga uit van de wensen van je bezoeker. Daar ligt de sleutel tot succes.