Online marketing Amsterdam

Online marketing bureau in Amsterdam

Zie je mogelijkheden voor groei met social media en je website? Maar twijfel je nog over de vraag hoe je online marketing optimaal kunt inzetten? Maak dan kennis met Diversions. Wij helpen organisaties in Amsterdam om online te groeien.

Bij Diversions werken we niet met standaard oplossingen. Bij iedere case merken we dat bedrijven het meest gebaat zijn bij een marketingprogramma op maat. Dankzij maatwerk konden konden we een website van 0 naar 1 miljoen bezoekers per jaar laten groeien. En we maakten Adwords overbodig voor verschillende dienstverleners.

De Amsterdamse markt is niet de makkelijkste. Eerder dan in de rest van Nederland hebben ondernemers het online kanaal serieus genomen. De concurrentie is dus bovengemiddeld op de lokale markt. Reden te meer om op zoek te gaan naar nieuwe, slimme oplossingen die echt een verschil kunnen maken.

Wij helpen organisaties met een duidelijk dienstenpakket:

Tijd voor groei?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De Amsterdam online markt

Geen stad in Nederland kent zoveel bedrijvigheid als Amsterdam. De stad telt ruim 790.000 inwoners en bijna 100.000 bedrijven. Ook maakt het karakter van de stad dat er ruime mogelijkheden zijn voor landelijke en internationale ambities. In deze omgeving beperkt de strijd om nieuwe klanten zich al lang niet meer tot de Kalverstraat.

Amsterdamse bedrijven hoorden landelijk gezien bij de voorlopers op online marketing. Maar met het inrichten van een Facebook kanaal en het bieden van een goede website red je het niet meer. Er is meer nodig om je doelgroep te bereiken.

De online concurrentie op lokaal niveau lijkt met het jaar verder te groeien. Bewijs hiervan is te vinden in de ontwikkeling van advertentiekosten bij Google en Facebook. De prijzen per klik zijn - ook voor de Amsterdamse markt - verveelvoudigd in enkele jaren tijd.

 

propositie ontwerp

In dit veld van toenemende concurrentie en stijgende advertentieprijzen is het slim te zoeken naar nieuwe oplossingen. Internetbureau Diversions helpt je daar graag bij.

Weten hoe?
Vraag vrijblijvend de Schijf van Vijf aan: vijf praktische ideeën die je organisatie helpen online te groeien.