Online Marketing Bureau Amersfoort

Wil je starten met social media en online marketing? Of wil je bestaande activiteiten verbeteren en zo de weg vinden naar groei? Diversions helpt je hier graag bij. Wij helpen klanten in oa Amersfoort om betere resultaten te behalen op internet.

Vertel ons over je lokale óf (inter)nationale ambities: 055 20 32 193

Trots op ons werk voor

online marketing Amersfoort

Direct contact met onze klanten vinden we van groot belang. Jij kent je markt en doelgroep. Wij koppelen dit aan verrassende online mogelijkheden. Het is deze combinatie die de sleutel is tot succes.

Bij ons mag je rekenen op creatieve oplossingen, heldere communicatie en meetbare resultaten.

Groei is het woord waar alles om draait bij Diversions. Wij zijn binnen ieder project op zoek naar de beste groeikansen. De kansen die we zien vertalen we naar een concreet online marketing plan.

Geen zorgen: we blijven niet lang hangen in plannenmakerij. Maar gaan direct aan de slag om het plan in de praktijk te testen en optimaliseren. Door een snelle brug te slaan tussen strategie en praktijk bereiken we de beste resultaten.

Wij helpen organisaties met een duidelijk dienstenpakket:

Tijd voor groei?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De Amersfoortse online markt

Amersfoort ligt midden in Nederland, want zowel landelijke als lokale kansen biedt. Je stad biedt een plek aan bijna 150.000 inwoners en ruim 10.000 lokale bedrijven. Een interessant afzetgebied, waar de strijd om nieuwe klanten zich al lang niet meer beperkt tot de Kamp en het Sint Jorisplein. De concurrentie speelt zich voor een steeds groter deel online af.

De meeste Amersfoortse bedrijven hebben al de nodige internetervaring. Toch blijkt steeds vaker dat alleen het hebben van een goede website onvoldoende is. Er is meer nodig om je doelgroep te boeien en binden.

Hoe sterk de online strijd om aandacht toeneemt op de lokale markt, blijkt wel uit de sterke prijsstijging die te zien is als je wilt adverteren op Google en Facebook. Verdubbelingen van de klikprijzen in 3 jaar tijd zijn geen uitzondering. Om te ontsnappen aan deze prijzenslag is het slim naar nieuwe oplossingen te zoeken.

 

propositie ontwerp

In het veld van toenemende concurrentie en stijgende advertentieprijzen helpt internetbureau Diversions je graag.

Weten hoe?
Vraag vrijblijvend de Schijf van Vijf aan: vijf praktische ideeën die je organisatie helpen online te groeien.