Zoekmachine optimalisatie Utrecht

Meer bezoekers, meer klanten, meer omzet.

Online groei start bij betere vindbaarheid

Of je nu lokaal werkt of landelijk: geen website kan zonder bezoekers.
Voor vrijwel iedere organisatie is zoekmachine optimalisatie een ideale manier
om meer mensen te bereiken.
Laat een betere vindbaarheid voor je werken als motor voor groei! 

 

Het bouwen of laten bouwen van een website is de eerste stap naar een succesvolle (online) onderneming. Maar met een website ben je er nog niet. Potentiële klanten moeten je ook vinden in het enorme aanbod van websites. Maar hoe word je gevonden?

Over het algemeen op de manier waarop jij zelf ook dagelijks op nieuwe websites terechtkomt: via Google. Nu lijkt het misschien toeval wie er bovenaan in de zoekresultaten wordt getoond en wie niet, maar niets is minder waar. Je hebt wel degelijk invloed op jouw positie in Google en dus ook op hoe makkelijk potentiële klanten je vinden. Zoekmachine optimalisatie noemen wij dat. We leggen je graag uit hoe zoekmachine optimalisatie voor Utrecht jou kan helpen.

Hoe laat gaat de zon vandaag onder? Wie scoorde het winnende doelpunt voor Portugal tijdens de EK finale van 2016? En waar is de dichtstbijzijnde supermarkt? Waar we voor dat soort vragen vroeger nog een encyclopedie of Gouden Gids opensloegen, richten wij ons vandaag de dag tot Google. De zoekmachine heeft op al onze vragen antwoord, zo lijkt. Maar als je zoekt op het lekkerste restaurant in Utrecht, waarom krijg je dan een overzicht met restaurants van een bekend Nederland tijdschrift te zien? En als je op een hotel zoekt in dezelfde stad, waarom krijg je dan als allereerste het Apollohotel te zien en niet een ander hotel?

Optimalisatie
in de praktijk

contentmarketing in de praktijk

Van 0 naar 1 miljoen bezoekers per jaar.

Weten wat SEO voor jou kan betekenen?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

Dat is geen toeval. Google bepaalt wie er bovenaan in de zoekresultaten getoond wordt en wie niet. Daarvoor maakt de zoekmachine gebruik van een aantal wetten en regels. Aan de hand van die wetten en regels bepaalt de zoekmachine welke website het beste voldoet aan de zoekvraag die jij intoetst.

Optimalisatie kansen

Dat betekent dat als jouw onderneming in Utrecht op dit moment nog niet bovenaan in de zoekresultaten verschijnt er nog kansen voor jou op het gebied van zoekmachine optimalisatie in Utrecht liggen. Je hebt de afgelopen tijd geprobeerd voetbal te spelen zonder de spelregels te kennen. Natuurlijk kun je dan bij toeval scoren, maar de kans dat je dat niet doet is groter. Maar je kan je kansen om te scoren wel vergroten door de regels van het spel te leren of te wisselen met iemand die de regels kent.

Diversions is jouw wissel in het spel van zoekmachine optimalisatie in Utrecht. We zijn een bureau dat jou helpt om je kansen op internetgebied te benutten en de stap naar groei te zetten. Wij geloven, gebaseerd op onze jarenlange ervaring, in zoekmachine optimalisatie als één van de manieren om meer verkeer naar je website te krijgen. Bij Diversions zijn we enthousiast over zoekmachine optimalisatie omdat het een duurzame manier is van verkeer naar jouw website te verkrijgen. Je investeert in goede content op je website.

Die aanpak is al voor diverse ondernemingen in Utrecht een succes geweest. Zoekmachine optimalisatie in Utrecht helpt jou om de juiste klanten in de juiste locatie te vinden die op zoek zijn naar een lokale ondernemer zoals jij. En dat werkt echt niet uitsluitend voor grote bedrijven. Bij Diversions helpen we zowel grotere als kleinere ondernemers met het maken van de volgende stap op online gebied. We specialiseren ons zelfs in kleine bedrijven die grote stappen zetten.

optimalisatie

Optimalisatie voor zoekmachines

Leren, creëren en optimaliseren. Het is een proces dat nooit stopt.
Wij hebben de kennis en tools om optimaal rendement te bereiken met je content.

Starten met zoekmachine optimalisatie

Ben je toe aan verdere groei van je onderneming? En sta je klaar om de top van de Utrechtse zoekresultaten te bereiken? Dan staan wij voor je klaar. We helpen uiteenlopende organisaties (variërend van A-merken tot startups) om hun vindbaarheid te verbeteren. 

Goed om te melden: Diversions is zelf niet gevestigd in Utrecht. Maar twee van onze SEO-specialisten wonen er wel. Even langsrijden om te overleggen is dan ook nooit een probleem. En we kennen de lokale markt op ons duimpje. 

Laat je verrassen door een ijzersterk optimalisatie-voorstel en neem contact met ons op! 

doorklikpercentage

Weet je hoeveel bezoekers je meer krijgt als je stijgt van positie 10 naar 1 in Google?

 

utrecht162

Zoekmachine optimalisatie en meer

Internetbureau Diversions biedt in Utrecht verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf: