Wil jij....

  • ...je website laten optimaliseren voor zoekmachines?
  • ...nu écht meer bezoekers ontvangen op je site?
  • ...je online resultaten stap voor stap verbeteren?

Dan is Diversions de juiste partner

Google zelf heeft je de weg gewezen 🙂

wij maken ook jouw website graag vindbaar! 

Vindbaar in Apeldoorn

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op de regio Apeldoorn? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

 

Wil je meer bezoekers op je website?

Onze werkwijze heeft zich in de praktijk bewezen. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie toprankings in Google te verdienen.

Wil je meer bezoekers op je website? Onze werkwijze heeft zich in de praktijk bewezen. Wij helpen je met zoekmachine optimalisatie toprankings in Google te verdienen.

Vindbaar in Apeldoorn

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op de regio Apeldoorn? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

 

Wat we voor jou willen bereiken:

zoekmachine optimalisatie apeldoornGroter bereik

Google biedt een ideale omgeving om potentiele klanten de weg te wijzen naar je bedrijf. Wij analyseren waar de kansen liggen.

 

boeien en bindenBoeien en binden

Een eenmalig bezoek op je website is mooi, maar je creëert meer waarde als je een vast publiek opbouwt. Met een e-mailnieuwsdienst of via social media. Wij helpen je op weg.

 

zoekmachine resultaatBeter resultaat

Of je nu online je producten verkoopt of leads wilt werven: wij sturen altijd op het optimale resultaat. Zodat meer verkeer op je website ook echt zijn waarde kan bewijzen.

 

zoekmachine contentScherpe content

Belangrijke bouwsteen bij zoekmachine optimalisatie is content. Sterke teksten zijn onmisbaar in de jacht naar een toppositie in Google. Wij schrijven ze in eigen huis.

 

linkbuildingOriginele linkbuilding

Content moet je niet alleen maken, maar ook delen. Wij zorgen ervoor dat je boodschap op relevante plekken wordt opgemerkt. Dit leidt oa tot meer links naar je website.

 

zoekmachine rapportagesDuidelijke rapportages

Online resultaten volgen we op de voet in Apeldoorn. We maken dashboards om zowel de ontwikkeling van rankings als websiteverkeer scherp te kunnen volgen.

 

Aanbod op maat

Wij maken graag een aanbod op maat. Maak een kennismakingsafspraak of bel:

(055) 20 32 193

diversions

Hallo, wij zijn Diversions uit Apeldoorn. Wij helpen graag om je website beter vindbaar te maken in Google. Zodat je kunt rekenen op meer bezoekers op je site. Waardoor we je online rendement kunnen laten groeien.

Je bent op deze pagina terecht gekomen door in Google te zoeken naar “Zoekmachine optimalisatie Apeldoorn”. Apeldoorn is een grote gemeente in Nederland, en onze stad kent verschillende gespecialiseerde internetbureaus die strijden om de gunst van ondernemers. Toch zijn wij als – pas gestart – bureau in de top van de Google rankings gekomen. Dat we dit hebben bereikt voor een zoekwoord met zoveel competitie, laat je ook zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Bezoekers en meer

Bij Diversions werken we als zoekmachine optimalisatie bureau zowel voor lokale als landelijk opererende websites. Met succes, zoals de case van Ingoedendoen.nl (van 0 naar 1 miljoen bezoekers per jaar) bewijst. We beperken ons echter niet tot SEO. We kijken altijd met brede blik naar je online activiteiten. Zien we online kansen die je helpen betere online resultaten te boeken? Dan wijzen we daar proactief op. Meer bezoekers trekken is geen doel op zich: het draait uiteindelijk om omzet en online effectiviteit.

Dat maakt ons anders dan veel andere zoekmachine marketing specialisten in Apeldoorn. Ons team bestaat uit een e-business specialist, community manager, conversie specialist, tekstschrijver en designer. Het is deze mix die ervoor zorgt dat we vanuit verschillende invalshoeken op zoek gaan naar de formule die het beste werkt voor jou.

Betere vindbaarheid = meer bezoekers = groeiende omzet

 

Goede basis

Zoekmachine optimalisatie start voor ons met een grondige analyse. We maken een scan van de beschikbare website (zijn er technische hobbels die Google moet nemen), hoeveel concurrentie is er op belangrijke zoekwoorden, hoe ziet je doelgroep eruit en wat zijn de wensen etc. Benieuwd wat de uitkomst van zo’n analyse is voor jouw website? Neem dan vrijblijvend contact op. We rijden graag even langs in Apeldoorn om de verschillende mogelijkheden te tonen.

Het waarom van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een onmisbare activiteit om goed vindbaar te worden in Google. Geen site bereikt een toppositie zonder aandacht aan dit onderwerp te besteden. En dat heeft vervelende gevolgen. Slechte online vindbaarheid heeft negatieve effecten voor ieder bedrijf. Je mist er klanten door, komt minder professioneel over: geen organisatie kan zich dat permitteren.

Daarom helpen we je om je website zo te optimaliseren dat zoekmachines je content weten te vinden en waarderen. Een goed geoptimaliseerde website draagt niet alleen bij aan een groeiend bezoekersaantal op je website. We richten je site daarbij ook zo in dat je daadwerkelijk meer contact- en bestelformulieren gaat ontvangen. Dit vraagt om de aanpak van een specialist, die weet hoe het complete proces werkt. In Apeldoorn ben je dan bij Diversions als zoekmachine optimalisatie expert aan het juiste adres.

Er zijn veel zelfbenoemde SEO experts die hun diensten aanbieden. Vaak focussen ze zich op 1 aspect van het optimalisatieproces. Ze beperken zich tot het schrijven van teksten. Of zetten vol in op linkbuilding. Sommige IT-ers claimen een technische oplossing in huis te hebben. Maar de totale mix van expertises vind je zelden. Bij Diversions hebben we ons team zo opgebouwd dat ieder aspect van zoekmachine optimalisatie optimale aandacht krijgt. Daardoor zijn we niet de goedkoopste in de markt. Maar boeken we wel de beste resultaten.

In goeden doeningoedendoen

Van 0 naar 1 miljoen bezoekers per jaar
100% SEO

Sterk concept + doorlopende optimalisatie

Klein verschil, groot effect

Er is een goede reden voor om de beste zoekmachine optimalisatie specialist te kiezen die er is. Dat komt omdat kleine verschillen in ranking een groot effect hebben. Dat verdient een toelichting. Veel organisaties zijn tevreden als ze de top 10 in Google bereiken. “Ik sta op de eerste pagina, dat is prima” is het idee. Maar weet je hoe groot het verschil is tussen plek 10 en 1?

In uitgebreide onderzoeken is vastgesteld dat de nummer 1 in Google rond de 30% van het aantal kliks ontvangt. Voor de nummer 10 blijft niet meer dan 2% over… Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje bij onze SEO-calculator. Daar kun je snel en eenvoudig berekenen wat de impact is van een plek winst of verlies in de Google rankings. Het zal je overtuigen om uit SEO te halen wat erin zit.

Direct contact

Bij het bieden van zoekmachine optimalisatie vanuit Apeldoorn vinden we het belangrijk om direct contact te houden. We schakelen graag direct om af te stemmen of de ingeslagen koers werkt zoals we wensen. Dat doen we onder andere aan de hand van standaard rapportages. We geven je inzicht in de rankings per zoekwoord, en koppelen dit aan bezoekerscijfers op je website. Deze rapportages helpen ons ook om de vinger aan de pols te houden bij werkzaamheden.

Direct contact is ook belangrijk om feeling te krijgen bij je bedrijf en de doelgroep die je wilt bereiken. Wanneer we goed weten welke wensen leven onder je klanten, kunnen we effectiever sturen op het “vangen” van het juiste publiek in Google.

optimalisatie

Leren, creëren en optimaliseren. Het is een proces dat nooit stopt.
Wij hebben de kennis en tools om optimaal rendement te bereiken met zoekmachine optimalisatie.

Van waarde

Aan zoekmachine optimalisatie hangt een prijskaartje. Bovendien duurt het gemiddeld 3 tot 6 maanden voordat SEO echt effectief wordt. Is het dan wel de juiste keuze om je budget op in te zetten? Het antwoord is – in bijna iedere case – Ja.

De zogenaamde return on investment van SEO is uitstekend. De reden daarvoor is dat SEO een duurzame marketingvorm is. Maand na maand bouw je aan je vindbaarheid, wat een organische groei van bezoekersaantallen tot gevolg heeft.

Dat is heel anders dan bij bijvoorbeeld adverteren of Google Adwords. In die gevallen zie je direct resultaat (bezoekers komen direct). Maar als je stopt met investeren is ook direct je publiek vertrokken. Adverteren brengt je daardoor tot een stabiel bezoekersniveau, afhankelijk van je budget. Zoekmachine optimalisatie is je brug om doorlopend nieuwe bezoekers te boeien en binden. Ook als je na een bepaalde tijd besluit te stoppen met investeren.

Wanneer niet?

Het succes van zoekmachine optimalisatie is afhankelijk van de interesse die onder het publiek heerst voor jouw product of dienst. Sommige diensten zijn zo innovatief of verrassend dat er nauwelijks relevant zoekverkeer voor te werven valt. In die gevallen is het slim niet met SEO te starten, maar een alternatieve marketingstrategie te kiezen.

Tijdens onze eerste scan kijken we naar de potentie van een case. Zien we geen kansen voor zoekmachine optimalisatie, dan zijn we daar eerlijk over.

Tijd voor groei?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

Bel (055) 20 32 193.

Zoekmachine optimalisatie voor ieder budget

Niet ieder bedrijf kan terugvallen op een even groot budget. Bedenk echter dat je vaak moet concurreren met partijen die wel de ruimte hebben om te investeren. Hoe kun je dan toch effectief zijn? Bij Diversions hebben we verschillende pakketten die passen bij ieder budget.

Het grootste prijsverschil zit in de duur van de werkzaamheden (geconcentreerd in een bepaalde periode of doorlopend). Ook maakt het een groot verschil welke werkzaamheden je bereidt bent zelf op te pakken. Voer je meer taken zelf uit, dan bespaar je uitgaven. En wij helpen je op weg om de taken uit te voeren als echte SEO specialist.

 

Apeldoorn

SEO Apeldoorn en meer

Vanuit het hart van Apeldoorn biedt internetbureau Diversions verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek het zelf: