zoekmachine optimalisatie Amsterdam

Je zoekt een bureau dat je website kan optimaliseren voor zoekmachines? Google heeft je de weg gewezen:

wij maken ook jouw website graag vindbaar! 

Vindbaar in Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op de regio Amsterdam? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

Gevonden 🙂

Je zoekt een bureau dat je website kan optimaliseren voor zoekmachines? Google heeft je de weg gewezen:

wij maken ook jouw website graag vindbaar! 

Vindbaar in Amsterdam

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op de regio Amsterdam? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een waardevolle schakel in je online activiteiten. Of je nu lokaal werkt in Amsterdam of heel Nederland wilt bedienen: het is van groot belang dat Google je weet te vinden. Dit is hoe het werkt.

 

Een website vindbaar maken is in de afgelopen jaren een steeds grotere uitdaging geworden. Daar zijn twee redenen voor. De eerste is de toenemende concurrentie: ook op lokaal niveau, zeker in Amsterdam. Daarnaast is Google nu veeleisender dan ooit. Optimale indexering van je site vraagt om inspanningen op de terreinen techniek, design, content en snelheid. Niet iets wat je eenvoudig naast je werk erbij kunt doen: het is voer voor specialisten.

Bij Diversions zetten we bij zoekmachine optimalisatie een mix van middelen in. Hoe deze mix er precies uitziet, dat verschilt per site. Maar een aantal vaste elementen kom je altijd in onze aanpak tegen.

De weg naar online vindbaarheid

Bij ieder project starten we met een grondige analyse. We lichten je complete website door en bekijken wat je huidige positie in Google is. Daarnaast maken we een uitgebreide scan van het concurrentieveld. Op welke zoekwoorden is het lastig om een toppositie te veroveren? En waar liggen de kansen? De analyse helpt ons om zeer gericht met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan.

In goeden doeningoedendoen

Van 0 naar 1 miljoen bezoekers per jaar
zonder marketingbudget.

Sterk concept + doorlopende optimalisatie

zoekmachine optimalisatie AmsterdamDe kracht van content

Over dit onderwerp staat heel veel geschreven online. Er zijn veel zelfbenoemde experts die claimen de code te hebben gekraakt om een tekst 100% Google-proof te maken. Maar helaas: de tijd dat je door slim keyword-gebruik topranking kan verdienen is voorbij.

Nu is bij het schrijven van teksten vooral de onderliggende structuur van belang: kan je site in de diepte en breedte voldoende informatie bieden? En blijft content beperkt tot tekst, of heb je het verrijkt met beeld, video of interactieve testen? Met deze aandachtspunten scherp voor ogen stellen we een contentplan voor je website op.

Link building

Google onderzoekt bij iedere website of de geboden informatie waardevol en betrouwbaar is. Een belangrijke indicator hiervoor vormen links naar je website. Heb je veel links ontvangen? Dan zegt dat iets (niet alles) over de kwaliteit van je website. Zeker als de verwijzende site zelf als betrouwbaar te boek staat.

Wil je lokaal goed vindbaar worden, dan is gerichte link building van extra groot belang. Vermelding op Amsterdamse sites betekenen een steun in de rug van je vindbaarheid.

Bij link building draait alles om het vinden van een goede mix. Lokale links, startpagina’s, nieuwssites, social media: we zorgen voor een goede verhouding tussen deze groepen. En speuren pro-actief naar nieuwe linkkansen, want SEO stopt nooit.

zoekenOptimalisatie van de zoekmachine optimalisatie

Het klinkt dubbel: optimalisatie van de optimalisatie. Maar het is misschien wel de belangrijkste stap van allemaal. Iedere website is anders. En daarom is het voor iedere website van belang te kijken welke SEO-methoden het beste werken. Wanneer je weet op welke terreinen je goede voortgang boekt, dan kun je daarop voortbouwen. Zo heb je ook een basis om punten waar de resultaten achter blijven aan te passen. Want: we willen geen valse beloftes doen. Zoekmachine optimalisatie toont zijn waarde slechts zelden in korte tijd. Het is een proces van weken.

Door resultaten te analyseren en voortdurend bij te sturen halen we het beste resultaat voor jou.

Klaar om Amsterdam en Nederland te veroveren?

Wij staan klaar om direct te starten met de zoekmachine optimalisatie van je website. Vraag direct een vrijblijvende kennismaking aan waarin we alle opties voor je op een rij zetten. Twijfel je nog? Vraag dan een Diversions Schijf van 5 aan. Onze expert analyseren dan je website en geven op basis hiervan 5 concrete tips die je website helpen te groeien. Zoekmachine optimalisatie zal zeker een onderdeel zijn.

Wij hopen snel kennis met je te maken!

Amsterdam

amsterdam162Zoekmachine optimalisatie Amsterdam 

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Apeldoorn
Utrecht
Amersfoort
Arnhem