Zoekmachine marketing is een onmisbare schakel
in je online activiteiten. Of je nu lokaal werkt in Utrecht
of heel Nederland wilt bedienen:
het is van groot belang dat je in zoekmachines vindbaar bent. Wij laten je graag zien hoe Diversions je hierbij kan helpen.

 

Diversions is een internetbureau dat online optimalisatie in haar DNA heeft. Zoekmachine marketing is daarin onmisbare schakel. Wij zien zoekmachine marketing als meer dan alleen het schrijven van SEO-teksten. Zoekmachine marketing behelst altijd een bredere online strategie dan puur het optimaliseren op zoekwoorden. Met deze werkwijze boeken wij goede resultaten.

SEO als onderdeel van je zoekmachine marketing

Zoals gezegd is SEO slechts een onderdeel van je complete zoekmachine marketing. We schrijven dan ook geen losse SEO teksten zonder te kijken naar het resultaat en zo zul je ook geen SEO teksten van ons zien die niet meer leesbaar zijn door zoveel mogelijk SEO termen erin te verwerken. We hebben een creatieve kijk op SEO en de tools die we gebruiken om onze rankings bij te houden zijn daar slechts één bewijs van.

SEO, begin bij de basis

Een goede basis van je website is onmisbaar om goede SEO resultaten te krijgen. Welk CMS gebruik je, hoe oud is je website, hoe ziet de sitestructuur eruit, maak je genoeg content? Waar je ziet dat veel SEO bureaus meteen over de brug komen met (vage) linkbuilding methodes kijken wij eerst of we je website in de basis zo sterk kunnen maken dat linkbuilding een nog beter effect sorteert. En altijd werken wij met pure linkbuilding, geen gekke vage partijen waardoor je een risico loopt op een google penalty. Kortom, we beginnen met de basis en nemen je volledig mee in dat traject.

In goeden doen

Van 0 naar 1 miljoen bezoekers per jaar.

SEO in de praktijk.

Geloofwaardig en relevant

We werken vooral samen met bedrijven en organisaties die op een geloofwaardige en relevante manier aan hun zoekmachine marketing willen werken. Hiermee bedoelen we goede content, een website met een goede basis en organisaties die voor langere periode aan hun optimalisatie willen werken. Want zichtbaar worden in de zoekmachines kost tijd. Slechts 1x een paar backlinks plaatsen mist altijd doel en is daarmee een methoden waarmee we niet garant kunnen staan voor resultaat.

Goede rankings kijg je doordat je website dit verdient doordat ze geloofwaardig en relevant is op specifieke zoektermen. Door onze SEO diensten profiteert je gehele website hiervan mee doordat we werken aan goede gebruikservaring en altijd werken aan unieke content voor jouw vakgebied. Zo scoort je website omdat deze het verdient door het totaalpakket van een goede basis en goede SEO strategie.

Investeren in SEO als onderdeel van contentmarketing loont dan ook sterk. Je kunt de impact eenvoudig berekenen met de SEO waarde tool.

 

Diversions, voor jouw zoekmachine marketing in Utrecht

Nee, we zijn niet gevestigd in Utrecht. Maar verschillende van onze specialisten wonen er wel. Je kunt dus rekenen op korte lijnen. En we komen graag langs om samen de koers te bepalen

Als wij voor jou aan de slag gaan, dan kijken we samen ¬op welke zoektermen je gevonden wilt worden. Dit doen we echter altijd in combinatie met een verdere analyse van je website. Hoe is je website gemaakt, draagt de techniek bij aan een goede vindbaarheid op internet? Je krijgt van ons een advies en hiermee gaan we aan de slag. We stoppen dus niet bij het schrijven van enkele teksten, maar blijven net zo lang betrokken tot de gewenste resultaten bereikt zijn. Kortom, als je voor je zoekmachine marketing in Utrecht een betrokken partner zoekt ben je bij ons aan het juiste adres.

Utrecht

Bureau Utrecht

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Apeldoorn
Amersfoort
Amsterdam
Arnhem