De WordPress specialist voor Deventer

Snel schakelen voor het beste resultaat? Dan kies je het Wordpress bureau voor Deventer. Wij zorgen dat je site niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is. Maar bovenal effectief.

Waarmee mogen we je helpen?

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

“Waarom wil je een website?” Een eenvoudige vraag, met soms een verrassend lastig antwoord. Wil je mensen informeren? Klanten extra diensten bieden? Leads werven? Sturen op directe verkopen? De doelen die je wilt bereiken vormen het fundament voor website-ontwikkeling.

Bij veel WordPress bureaus vind je vooral technische specialisten. Niet bij ons. Bij de start van ieder project kijken direct communicatie- en marketingspecialisten mee. Zij helpen een goed website-concept vast te leggen. Waarna de ontwikkeling van je site écht van start kan.

Wie komt naar je site?

Belangrijk bij iedere site is de vraag: hoe weten bezoekers mij te vinden? Ook in zelf is de online concurrentie al bovengemiddeld. Daar houden we in onze aanpak rekening mee. Binnen WordPress leggen we de basis voor goede vindbaarheid. Naar wens kunnen we je ook na afloop van de websitebouw hierbij blijven ondersteunen.

Effectief met WordPress

Bij Diversions mag je erop rekenen dat we veel aandacht hebben voor effectiviteit. Onze webdesigns staan in dienst van je doelen. Ook zorgen we voor goede analysetools in je site. Zo kunnen we – ook in de toekomst – volgen of bezoekers hun weg goed vinden op je site?

Blijkt aanpassing wenselijk? Dan profiteer je weer van de flexibele opzet van onze WordPress sites. O pagina-niveau is het eenvoudig optimalisaties door te voeren. Dat kun je zelf. Of als je wilt met ondersteuning van ons.

Je online partner in Deventer

Zoek je een goede online partner in Deventer? Dan staan de WordPress specialisten van Diversions voor je klaar. Onze organisatie is plat: je hebt direct contact met de ontwikkelaars. Maar via ons netwerk heb je directe toegang tot iedere internetexpertise die je nodig hebt.

Maak kennis en oordeel zelf! Bel 055 20 32 193.

Ondernemen in Deventer

Waarom we graag werken voor bedrijven uit Deventer? Omdat de Deventerse omgeving een zeer goede bodem blijkt voor ondernemerschap.

Deventer kent een lange geschiedenis als Hanzestad. Tussen 1000 en 1500 ontwikkelde Deventer zich als een echte handelsplaats. Nu nog steeds is Deventer een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers.

Gelegen langs de A1 – als verbinding tussen de Randstad en Duitsland – is Deventer goed bereikbaar. De stad ligt direct aan de IJssel. Via de binnenhaven aan de IJssel is Deventer dus ook over het water direct te bereiken. Vliegvelden in Nederland en Duitsland zitten op anderhalf uur reisafstand. Ook per spoor is er een goede verbinding naar het achterland.

Grondprijzen en bedrijfsruimten zijn een stuk goedkoper dan in de Randstad. Ook is het er fijn wonen en werken.

Het winkelhart in Deventer

Het oude centrum trekt veel dagjesmensen. Deventer is dan ook populair als winkelstad. Het heeft een centrale functie in de regio. Dit is aantrekkelijk voor alle formaten ondernemers. Deventer staat hoog op de ranglijst als het gaat om verblijfsduur van binnenstadbezoekers in Nederland. Er wordt continu aan gewerkt om dit zo te houden en verder te verbeteren.

Bedrijventerreinen

De gemeente Deventer heeft meer dan 300 hectare bedrijventerrein. Er zijn verschillende bedrijventerreinen met ieder hun eigen speerpunt. Zo is er altijd een locatie die past bij ieder soort onderneming. Van bedrijventerreinen nabij het centrum of langs de A1 tot een Kennisboulevard waar kennisintensieve bedrijven zich graag vestigen.

Hulp voor ondernemers Deventer

De gemeente helpt actief bij het realiseren van vestigingsplannen. Als je in Deventer wilt starten als ondernemer kunt u bij de gemeente terecht voor advies. Ook zijn er verschillende adviesorganisaties. Niet alleen voor startende ondernemers, maar ook voor de actieve ondernemers in Deventer. Je kunt ondermeer hulp krijgen bij het vinden van een winkelpand, advies over vergunningen en overzichten van kavels die te koop zijn. Deventer draagt ondernemers een warm hart toe.

Wil je een website om de Deventerse markt te bedienen? Of heb je de ambitie vanuit Deventer heel Nederland te bedienen? Diversions ontwikkelt graag de website voor je waarmee dit mogelijk is.

 

 

Waarom Diversions?

Extra voordeel voor organisaties in Deventer:  vanuit het centrum van Apeldoorn schakelt Diversions snel. We zijn regelmatig in Deventer en komen dan graag bij je langs. Meer weten? Bel dan: 055 20 32 193.

Website nodig?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een afpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Werkwijze-strategie

1. Strategie

We leggen het fundament voor het succes van je website.

Werkwijze-ontwerp

2. Ontwerp

Hoe maken we je site gebruiksvriendelijk en effectief?

Werkwijze-bouw

3. Bouw

De vertaling van de strategie en het design naar techniek.

Werkwijze-optimalisatie

4. Optimalisatie

Monitoring van resultaten en doorvoeren van optimalisaties.

Wat kost de ontwikkeling van een WordPress site?

De kosten van een website hangen sterk af van je wensen. Het is als met auto’s: zoek je een goedkoop vervoermiddel, dan kun je vanaf € 1.000,- onderweg zijn. Maar wil je meer dan een minimale basis, dan is een groter budget gewenst. Maak een afspraak met een expert voor een verkenning.

Hoe maak ik mijn website vindbaar in Deventer?

Wil je dat je website via zoekmachines extra goed vindbaar is in Deventer? Dit vraagt een mix van werkzaamheden. De basis realiseren we in je website. Contentontwikkeling en promotie kunnen naar wens worden toegevoegd.

Wat maakt WordPress zo populair?

Belangrijk is het open source karakter van WordPress. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik. Ook kun je naar wens eigen modules toevoegen. De combinatie van schaalbaarheid en lage ontwikkelkosten is uniek. Daarom is WordPress het meest gebruikte content management systeem ter wereld.

Home » Dichtbij » WordPress specialist voor Deventer

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.