De WordPress specialist voor Arnhem

Snel schakelen voor het beste resultaat? Dan kies je het Wordpress bureau voor Arnhem. Wij zorgen dat je site niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is. Maar bovenal effectief.

Waarmee mogen we je helpen?

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

“Waarom wil je een website?” Een eenvoudige vraag, met soms een verrassend lastig antwoord. Wil je mensen informeren? Klanten extra diensten bieden? Leads werven? Sturen op directe verkopen? De doelen die je wilt bereiken vormen het fundament voor website-ontwikkeling.

Bij veel WordPress bureaus vind je vooral technische specialisten. Niet bij ons. Bij de start van ieder project kijken direct communicatie- en marketingspecialisten mee. Zij helpen een goed website-concept vast te leggen. Waarna de ontwikkeling van je site écht van start kan.

Wie komt naar je site?

Belangrijk bij iedere site is de vraag: hoe weten bezoekers mij te vinden? Ook in zelf is de online concurrentie al bovengemiddeld. Daar houden we in onze aanpak rekening mee. Binnen WordPress leggen we de basis voor goede vindbaarheid. Naar wens kunnen we je ook na afloop van de websitebouw hierbij blijven ondersteunen.

Effectief met WordPress

Bij Diversions mag je erop rekenen dat we veel aandacht hebben voor effectiviteit. Onze webdesigns staan in dienst van je doelen. Ook zorgen we voor goede analysetools in je site. Zo kunnen we – ook in de toekomst – volgen of bezoekers hun weg goed vinden op je site?

Blijkt aanpassing wenselijk? Dan profiteer je weer van de flexibele opzet van onze WordPress sites. O pagina-niveau is het eenvoudig optimalisaties door te voeren. Dat kun je zelf. Of als je wilt met ondersteuning van ons.

Je online partner in Arnhem

Zoek je een goede online partner in Arnhem? Dan staan de WordPress specialisten van Diversions voor je klaar. Onze organisatie is plat: je hebt direct contact met de ontwikkelaars. Maar via ons netwerk heb je directe toegang tot iedere internetexpertise die je nodig hebt.

Maak kennis en oordeel zelf! Bel 055 20 32 193.

Arnhem: voedingsbodem voor economische groei

De locatie “Arnhem” staat voorgeprogrammeerd in de routeplanner van Diversions. We werken graag voor organisaties uit Arnhem. We zetten ons in voor klanten variërend van tech-startup Textmetrics tot het gezellige pannenkoekenhuis De Steenen Camer. Daar is een goede reden voor.

De economie in Arnhem blijkt steeds aantrekkelijker voor ondernemers. Vooral in de sectoren gezondheid en welzijn, de creatieve sector en met betrekking tot ZZP’ers gaat het goed. Vanaf 2016 zijn er in de gezondheid en welzijn branche meer dan 620 banen bijgekomen maar de creatieve sector kende de sterkste groei.

Het aantal ZZP’ers stijgt mee. In de laatste 10 jaar is het aantal bijna verdubbeld. De werkgelegenheid groeit. Er zijn kansen tot ontwikkeling binnen de zakelijke en financiële dienstverlening, zorg en in de creatieve sector. Tegelijkertijd is wel op te merken dat de werkloosheid in Arnhem boven het landelijk gemiddelde ligt: Arnhem telt 1,2% meer werklozen.

Het hoge aantal is deels te verklaren door de vergrijzing van de werknemers. De grootste groei van werkloosheid zie je bij de 55+’ers. In de afgelopen 10 jaar is de vergrijzing met 6% toegenomen.

Sterkste groei

De sterkste groei is te zien in de gezondheidszorg en creatieve sector. Deze sectoren zijn samen goed voor 30% van de totale bedrijven: gezondheidszorg – 13% en de creatieve sector – 17%. De financiële sector groeit ook hard en staat ook voor 30% van het totale aantal bedrijven.

Het totaal aantal banen in de financiële sector is het grootst en staat voor 24% van de totale banen, gezondheidszorg en de creatieve sector samen voor 23%. De meeste mogelijkheden voor ondernemers liggen wat Arnhem betreft in de creatieve sector. Deze sector is op zichzelf niet bijzonder groot, maar groeit wel zeker in verhouding met de andere sectoren erg hard.

Wat zijn jouw ambities in Arnhem? Wil je de lokale markt veroveren of ben je gericht op klanten in heel Nederland? Wat je startpunt ook is: een WordPress website van Diversions helpt je online ambitites te realiseren.

Waarom Diversions?

Extra voordeel voor organisaties in Arnhem:  vanuit het centrum van Apeldoorn schakelt Diversions snel. We zijn regelmatig in Arnhem en komen dan graag bij je langs. Meer weten? Bel dan: 055 20 32 193.

Website nodig?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een afpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Werkwijze-strategie

1. Strategie

We leggen het fundament voor het succes van je website.

Werkwijze-ontwerp

2. Ontwerp

Hoe maken we je site gebruiksvriendelijk en effectief?

Werkwijze-bouw

3. Bouw

De vertaling van de strategie en het design naar techniek.

Werkwijze-optimalisatie

4. Optimalisatie

Monitoring van resultaten en doorvoeren van optimalisaties.

Wat kost de ontwikkeling van een WordPress site?

De kosten van een website hangen sterk af van je wensen. Het is als met auto’s: zoek je een goedkoop vervoermiddel, dan kun je vanaf € 1.000,- onderweg zijn. Maar wil je meer dan een minimale basis, dan is een groter budget gewenst. Maak een afspraak met een expert voor een verkenning.

Hoe maak ik mijn website vindbaar in Arnhem?

Wil je dat je website via zoekmachines extra goed vindbaar is in Arnhem? Dit vraagt een mix van werkzaamheden. De basis realiseren we in je website. Contentontwikkeling en promotie kunnen naar wens worden toegevoegd.

Wat maakt WordPress zo populair?

Belangrijk is het open source karakter van WordPress. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik. Ook kun je naar wens eigen modules toevoegen. De combinatie van schaalbaarheid en lage ontwikkelkosten is uniek. Daarom is WordPress het meest gebruikte content management systeem ter wereld.

Home » Dichtbij » WordPress Specialist voor Arnhem

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.