De WordPress specialist voor Amersfoort

Snel schakelen voor het beste resultaat? Dan kies je het Wordpress bureau voor Amersfoort. Wij zorgen dat je site niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is. Maar bovenal effectief.

Waarmee mogen we je helpen?

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

“Waarom wil je een website?” Een eenvoudige vraag, met soms een verrassend lastig antwoord. Wil je mensen informeren? Klanten extra diensten bieden? Leads werven? Sturen op directe verkopen? De doelen die je wilt bereiken vormen het fundament voor website-ontwikkeling.

Bij veel WordPress bureaus vind je vooral technische specialisten. Niet bij ons. Bij de start van ieder project kijken direct communicatie- en marketingspecialisten mee. Zij helpen een goed website-concept vast te leggen. Waarna de ontwikkeling van je site écht van start kan.

Wie komt naar je site?

Belangrijk bij iedere site is de vraag: hoe weten bezoekers mij te vinden? Ook in zelf is de online concurrentie al bovengemiddeld. Daar houden we in onze aanpak rekening mee. Binnen WordPress leggen we de basis voor goede vindbaarheid. Naar wens kunnen we je ook na afloop van de websitebouw hierbij blijven ondersteunen.

Effectief met WordPress

Bij Diversions mag je erop rekenen dat we veel aandacht hebben voor effectiviteit. Onze webdesigns staan in dienst van je doelen. Ook zorgen we voor goede analysetools in je site. Zo kunnen we – ook in de toekomst – volgen of bezoekers hun weg goed vinden op je site?

Blijkt aanpassing wenselijk? Dan profiteer je weer van de flexibele opzet van onze WordPress sites. O pagina-niveau is het eenvoudig optimalisaties door te voeren. Dat kun je zelf. Of als je wilt met ondersteuning van ons.

Je online partner in Amersfoort

Zoek je een goede online partner in Amersfoort? Dan staan de WordPress specialisten van Diversions voor je klaar. Onze organisatie is plat: je hebt direct contact met de ontwikkelaars. Maar via ons netwerk heb je directe toegang tot iedere internetexpertise die je nodig hebt.

Maak kennis en oordeel zelf! Bel 055 20 32 193.

Amersfoort, een soort tweede randstad

Bij Diversions werken we graag voor organisaties uit Amersfoort. Op onze klantlijst vind je onder andere Adfiz, Twynstra Gudde en de Maag Lever Darm Stichting. Dat is geen toeval.

Amersfoort, een oude, mooie Nederlandse stad, altijd in volle bloei. Zeker de laatste jaren gaat het ook heel hard met de economie van Amersfoort. De stad is in de afgelopen twee decennia harder gegroeid als Nederland in zijn geheel. Dat blijkt uit een onderzoeksrapport van het Centraal Bureau voor Statistiek.

Het CBS onderzocht de ontwikkelingen op regionaal niveau buiten het economische hart van Nederland op de volgende vlakken: economie, werkgelegenheid en bevolkingsgroei. Dit is gedaan tussen 1996 en 2016.

Hierbij kwam uit de bus dat Amersfoort op een derde plek staat op de ranglijst van de regio’s die het snelst groeien met een percentage van maar liefst 60%. Het landelijke percentage ligt op 50%. De laatste tien onderzoeksjaren nam het bruto binnenlands product van Amersfoort met ruim 5% toe, waarmee ze het niveau opnieuw haalden dat ze hadden voor de crisis die begon in 2007.


Goede voedingsbodem voor ondernemerschap

De werkgelegenheid steeg met 22% terwijl de rest van Nederland maar aan 17% komt. Ook namen meer dan 70% van de mensen met een leeftijd tussen 15-75 deel op de arbeidsmarkt. De economische groei van Amersfoort is zo groot dat het tussen het rijtje van ‘’noordoostelijke as van de Randstad’’ kwam te staan. Deze omvat Amersfoort, Noord-Overijssel en Flevoland.

Van de werkende Amersfoorters werkt 41% nog altijd in de Randstad, je zou dus kunnen zeggen dat Amersfoort ook deels gefocussed is op de Randstad. Amersfoort is een stad met een Randstedelijk profiel heeft.

In vergelijking met de rest van Nederland telt het aandeel hoogopgeleiden in Amersfoort ruim 40%, het gaat dan om mensen met HBO of academisch niveau. En het telt ook nog eens de meeste werknemers in voor de zakelijke-, de it-, en financiële sector.Laatste pluspunt: Amersfoort heeft minder last van ‘’Grijze Druk’’ dan andere gebieden. In Amersfoort is het aandeel 65-plussers onder de bevolking 23%, terwijl dit in de rest van Nederland op ruim 32% staat. De Amersfoortse bevolking is dus in verhouding heel jong. Het aandeel mensen jonger dan 20 is ruim 40%. Landelijk is dit maar 6%

Zo is Amersfoort een geweldige plek om je onderneming te starten of uit te bouwen. Wil je online de Amersfoortse markt bedienen of heb je de ambitie heel Nederland te bereiken? Met een WordPress website van Diversions leg je hier een stevige basis voor.

Waarom Diversions?

Extra voordeel voor organisaties in Amersfoort:  vanuit het centrum van Apeldoorn schakelt Diversions snel. We zijn regelmatig in Amersfoort en komen dan graag bij je langs. Meer weten? Bel dan: 055 20 32 193.

Website nodig?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een afpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Werkwijze-strategie

1. Strategie

We leggen het fundament voor het succes van je website.

Werkwijze-ontwerp

2. Ontwerp

Hoe maken we je site gebruiksvriendelijk en effectief?

Werkwijze-bouw

3. Bouw

De vertaling van de strategie en het design naar techniek.

Werkwijze-optimalisatie

4. Optimalisatie

Monitoring van resultaten en doorvoeren van optimalisaties.

Wat kost de ontwikkeling van een WordPress site?

De kosten van een website hangen sterk af van je wensen. Het is als met auto’s: zoek je een goedkoop vervoermiddel, dan kun je vanaf € 1.000,- onderweg zijn. Maar wil je meer dan een minimale basis, dan is een groter budget gewenst. Maak een afspraak met een expert voor een verkenning.

Hoe maak ik mijn website vindbaar in Amersfoort?

Wil je dat je website via zoekmachines extra goed vindbaar is in Amersfoort? Dit vraagt een mix van werkzaamheden. De basis realiseren we in je website. Contentontwikkeling en promotie kunnen naar wens worden toegevoegd.

Wat maakt WordPress zo populair?

Belangrijk is het open source karakter van WordPress. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik. Ook kun je naar wens eigen modules toevoegen. De combinatie van schaalbaarheid en lage ontwikkelkosten is uniek. Daarom is WordPress het meest gebruikte content management systeem ter wereld.

Home » Dichtbij » WordPress Specialist voor Amersfoort

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.