redactie apeldoornOf het nu gaat om de teksten op je website of om berichten op Facebook: je succes valt op staat met scherpe content. Ik hoor je denken: makkelijker gezegd dan gedaan. Je bent zo druk met ondernemen, dat je geen tijd overhoudt om verhalen over je werk te schrijven. Hoe zorg je dan toch dat jouw verhaal digitaal ook vorm krijgt? Het antwoord is eenvoudig: schakel de hulp van Diversions in. Wij hebben in Apeldoorn een ervaren webredactie. Ons team schrijft scherpe persberichten, maakt prikkelende filmpjes en kan een complete websiteformule moeiteloos vorm geven. 

Bij Diversions werken we voor uiteenlopende organisaties. Maar of het nu gaat om de prilste startup of de grootste naam in de financiële markt: ze hebben allemaal een verhaal te vertellen en de kwaliteit van dat verhaal bepaalt het succes. Daarom besteden we altijd veel aandacht aan de communicatie van bedrijven. We werken met een team dat bestaat uit mensen die allemaal een voorliefde hebben voor het overbrengen van boodschappen. In ons team vind je mensen met een achtergrond in de marketing, journalistiek en de televisie. Die brede mix zorgt ervoor dat wij voor iedereen content kunnen ontwikkelen die bij hem of haar past! Onze allround webredactie is het geheim achter de duurzame groei van de organisaties waarmee we samenwerken. Ons werk levert je verschillende voordelen:

1. Betrokken lezers

Weet jij wie je klant is? Waarom kiest hij voor jou en niet voor je concurrent? En als hij dan toch iets mocht verbeteren aan jouw producten en/of diensten wat zou dat dan zijn? Hoewel je online misschien geen gezicht hebt bij jouw klanten en dus geen idee hebt wat hun wensen zijn, kan je juist in de digitale wereld veel te weten komen over de fans achter jouw bedrijf. De webredactie van Diversions in Apeldoorn kiest om die reden online niet voor de monoloog, maar gaat de dialoog met de bezoekers van jouw website en de volgers van jouw Facebookpagina aan. Dat houdt in dat wij proberen hen te leren kennen zodat jij producten kunt leveren die nog beter aansluiten bij hun wensen. We nemen hun feedback serieus of dat nou in de vorm van een reactie op een tweet is of in de vorm van een doorklik in de nieuwsbrief. Zo creëren we niet alleen betrokken lezers, maar ook betrokken klanten bij jouw bedrijf.

webredactie2. Betere vindbaarheid

Als je voor jouw bedrijf een mooie website hebt ontwikkeld, dan wil je ook dat die gevonden wordt. En dan natuurlijk niet alleen door de mensen die jouw bedrijf al kennen, maar ook door mensen die via Google zoeken naar bedrijven binnen jouw sector. Als online bloemenwinkel wil je door iedereen gevonden worden die naar een bos rode rozen zoekt en niet alleen door de mensen die specifiek naar “Ria’s Rozenboutique” zoeken. Maar hoe zorg je dat je bovenaan de zoekresultaten in Google terecht komt? Op die vraag kent de webredactie van Diversions in Apeldoorn het antwoord. Ons team ziet het als een uitdaging om jou naar de digitale top te helpen. We zoeken naar kansen die je concurrenten nog over het hoofd gezien hebben, schrijven vervolgens de teksten die nodig zijn om jou online beter vindbaar te maken en stoppen niet voordat jouw positie online verbeterd is. We zorgen dat niemand jouw etalage mist als ze door de digitale winkelstraat lopen. Dat doen we niet met schreeuwerige reclame, maar omdat jij gewoon op de beste plek zit.

3. Beter rendement

Als webredactie weten we dat ons werk niet stopt op het moment dat jij meer bezoekers op je website krijgt. Het vergroten van je vindbaarheid is pas de eerste stap. Daarna is het de uitdaging om de bezoekers op jouw website ook te laten doen wat jij wilt dat ze doen. Wil je dat ze iets bestellen via je webwinkel? Hoop je dat zij zich aanmelden voor jouw nieuwsbrief? Of moeten ze je bellen voor een afspraak? De opties zijn eindeloos. Onze webredactie in Apeldoorn schrijft niet alleen teksten die je helpen dat doel te bereiken, we houden ook in de gaten of onze teksten daadwerkelijk hun doel bereiken. We blijven onderzoeken hoe we de effectiviteit kunnen vergroten. Zodat jij meer uit je website haalt.

Welke webredactie past bij jou?

Webredactie van Diversions kan op verschillende manieren ingezet worden. Er zijn bedrijven (zoals Achmea) die ons volledige regie over hun websites en sociale mediakanalen toe vertrouwen. Andere organisaties laten onze webredactie impulsen geven aan lopende activiteiten en contentmarketing. Wil je weten wat bij jou past? In een kennismakingsgesprek verkennen we graag samen met jou de mogelijkheden.