SEO Utrecht: zoekmachine optimalisatie

Vraag je je af hoe je meer bezoekers op je website krijgt? In dat geval is het goed om aan de slag te gaan met SEO in Utrecht. Diversions kan je hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in online groei van organisaties.

Vindbaar in Utrecht

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op de regio Utrecht? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

Wie we zijn

Diversions is een internetbureau gespecialiseerd in online groei. Met een team van specialisten op het gebied van SEO zorgen wij voor de verbetering van vindbaarheid van bedrijven, variërende van startups tot bekende merken. Wij beschikken over uitlopende kennis over techniek, tekstschrijven, content marketing, analyse en vormgeving. Door deze disciplines te combineren komen we tot het beste resultaat. Utrecht is het middelpunt van Nederland, wij helpen bedrijven het middelpunt op internet te worden.

Hoe we werken

Bij het opzetten van het SEO traject doorlopen we een aantal stappen. Als eerste verdiepen we ons in je bedrijf. Het kennen van het bedrijf is van groot belang voor het opzetten van het SEO Utrecht traject.

Analyse

Techniek

Lezen

Linkbuilding

Linkbuilding

  1. Marktanalyse: waar liggen de kansen in de markt? Welke zoekwoorden horen hierbij en hoe scoort de concurrentie?
  2. Techniek: om goed vindbaar te worden is het van belang dat de techniek van de website in orde is. We checken de website op mogelijke technische onvolkomenheden.
  3. Schrijven: onze specialisten schrijven geoptimaliseerde SEO teksten om te zorgen voor goede vindbaarheid
  4. Linkbuilding: naast SEO teksten en de juiste techniek is linkbuilding in Utrecht een voorwaarde voor goede resultaten.
  5. Evaluatie en optimalisatie: SEO is een doorlopend proces. We evalueren resultaten en schaven bij waar nodig. Resultaat: doorlopende groei.

Groeien met SEO?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De waarde van SEO

Hoe kun je de waarde bepalen van de SEO resultaten? Een goede vergelijking is wat je zou betalen voor Google advertenties. Bij Google Adwords betaal je al snel tussen de 0,50 en 5 euro per klik. Om te berekenen wat een bepaalde positie in Google betekent hebben we de speciale SEO calculator ontwikkeld. Hiermee ontdek je wat het doet als je een aantal posities stijgt in de Google resultaten.

Zuivere SEO zonder trucjes

Wij zetten de kracht van content centraal. We kiezen voor transparante methoden die niet worden afgekeurd door Google. Trucjes als grootschalig links inkopen of code hacking behoren niet tot onze werkzaamheden. We kiezen juist voor eerlijke methoden die een duurzaam resultaat bieden. Links inkopen of andere trucjes kunnen op termijn tegen je werken. Diversions is een compleet internetbureau. Naast SEO zijn we gespecialiseerd in content marketing en e-mailmarketing. Deze combinatie is waardevol voor het SEO traject.

Diversions in Utrecht

Een groot deel van onze SEO specialisten is woonachtig in Utrecht. Hierdoor kennen we de Utrechtse markt en kunnen we gemakkelijk langskomen voor een afspraak. Tevens onderhouden we contacten via Skype. Zo kunnen we de vorderingen op SEO terrein regelmatig bespreken.

 

propositie ontwerpWat zijn de kosten?

SEO is altijd maatwerk. Simpelweg omdat iedere branche eigen kenmerken en een eigen concurrentieniveau heeft.

Wij stellen graag na een eerste  kennismaking een scherp aanbod voor je op.

Wat maakt SEO in Utrecht uitdagend?

Volgens het CBS is Utrecht één van de sterkste economische groeiregio's in Nederland. Veel jonge bedrijven zetten in op online groei: de concurrentie is dus sterk. 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO richt zich op het zelf verdienen van goede rankings in zoekmachines. Bij SEA koop je zichtbaarheid in de vorm van advertenties. 

Wat kost SEO?

Een veelgestelde vraag, zonder eenduidig antwoord. Alles hangt af van je ambities, de markt waarin je actief bent en de taken die je wilt uitbesteden. 

Utrecht

apeldoorn162Bureau Utrecht

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Apeldoorn
Amersfoort
Amsterdam