SEO Arnhem


Meer bezoekers op je website, online groei en een verbetering van de online resultaten? Een duurzame methode om dit te bereiken is SEO in Arnhem. Hiermee zorg je voor vindbaarheid van je bedrijf in de regio Arnhem. Diversions weet hoe je dit aanpakt en kan je hierbij helpen.

Vindbaar in Arnhem

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op Arnhem en omgeving? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

Wie we zijn

Bij Diversions draait het om groei. Dit bereiken we door middel van het inzetten van onze kennis en het combineren van diverse specialismen. Onze specialisten hebben kennis van techniek, analyse, tekstschrijven en vormgeven. De combinatie van deze vakgebieden maakt het verschil en zorgt voor het beste resultaat op het gebied van SEO. In iedere branche en in iedere stad: ook in Arnhem.

Hoe we werken

Voor het opzetten en de uitvoering van het SEO traject gebruiken we een vijftal stappen. We doorlopen de stappen en blijven evalueren en bijstellen als dat nodig is.

Analyse

Techniek

Lezen

Linkbuilding

Linkbuilding

  1. Analyseren: kennis van het bedrijf, de branche en de regio zorgen voor een stabiele basis. We analyseren waar kansen liggen door middel van een zoekwoordenonderzoek en een vergelijking met de concurrentie.
  2. Website check: we kijken je website na. Zijn er technische punten die de vindbaarheid van de website belemmeren?
  3. SEO teksten schrijven: een belangrijk onderdeel is het schrijven van de geoptimaliseerde SEO teksten die zorgen voor het beste resultaat.
  4. Linkjes verzamelen: om vindbaarheid te vergroten is het van belang dat ook andere websites naar jou verwijzen. Hiervoor zijn veel kansen in Arnhem.
  5. Evalueren: met verschillende slimme tools controleren en evalueren we de resultaten. Op deze manier signaleren we op tijd wat goed gaat en wat eventueel beter zou kunnen.

Groeien met SEO?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De waarde van SEO

Meer dan 30% van de mensen klikt op het eerste zoekresultaat van Google. Deze positie is dan ook van grote waarde. Sta je niet op de eerste pagina van de zoekresultaten dan is het verkeer dat je bereikt nihil. Investeren in een goede positie is dan ook zeker de moeite waard. Om te berekenen wat een bepaalde positie in Google voor jou betekent hebben we de speciale SEO calculator ontwikkeld. Hiermee bereken je de winst die je boekt met een stijging van je positie.

SEO zonder trucjes

Misschien zie je SEO als het toepassen van een aantal slimme trucjes. Als buitenstaande lijkt dit soms zo te zijn, maar hiermee moet je zeer voorzichtig zijn. Het draait vooral om goede content. Trucjes zoals het grootschalig inkopen van links of code hacking hebben op termijn vaak een averechts effect. Als professioneel internetbureau kiezen we dan ook voor eerlijke methoden die leiden tot een duurzaam resultaat. 

Diversions en Arnhem

Het hoofdkantoor van Diversions is gevestigd in Apeldoorn, maar Arnhem is voor ons bekend terrein. Als middelgrote stad in de provincie Gelderland, grenzend aan de Veluwe hebben Apeldoorn en Arnhem daarnaast veel overeenkomsten. Even langskomen is voor ons geen enkel probleem. We onderhouden daarnaast veel contact via Skype. Zo kunnen we de vorderingen op SEO terrein regelmatig bespreken.

 

propositie ontwerpWat zijn de kosten?

SEO is altijd maatwerk. Simpelweg omdat iedere branche eigen kenmerken en een eigen concurrentieniveau heeft.

Wij stellen graag na een eerste  kennismaking een scherp aanbod voor je op.

Arnhem

arnhem162E-mailmarketing Arnhem +

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek het zelf:

Apeldoorn
Amersfoort
Amsterdam
Utrecht