SEO Amsterdam hoe wij je online vindbaarheid verbeteren

Wil je groeien met SEO marketing in Amsterdam? Kijk dan verder dan je rankings in Google. Meer bezoekers leveren niet automatisch meer geld op: conversie is de ware sleutel tot succes.

Wij werken voor oa:


Meer bezoekers op je website of een verbetering zien in je online resultaten? Het zijn doelstellingen die je kunt behalen door je SEO in Amsterdam te verbeteren. Diversions helpt je hier graag bij. Wij helpen organisaties groeien op internet: variërend van gevestigde merken tot challengers en startups.

Dit is hoe we dat doen:

Wil je niet beter vindbaar worden online, maar zoek je naar het SEO Economisch Onderzoek? Klik hier.

Hoe we werken

Om tot de beste resultaten te komen werken we volgens een vaste cyclus voor het opzetten van SEO Marketing. Door deze duidelijke stappen te volgen ontwikkelen we een stap voor stap de vindbaarheid van je website.

Analyse

Techniek

Lezen

Linkbuilding

Linkbuilding

  1. We analyseren de kansen in de markt: hoe vaak wordt een zoekwoord gezocht? Wat doen je concurrenten op SEO gebied?
  2. We kijken naar de techniek van je website. Zijn er verbeteringen te vinden die de vindbaarheid van je site zullen verbeteren?
  3. Tijd om te schrijven: scherpe, geoptimaliseerde SEO teksten zorgen voor het beste resultaat.
  4. Linkbuilding is een onmisbare schakel. Iedere stad – ook Amsterdam – heeft unieke kansen.
  5. We evalueren continue de resultaten van onze inspanningen. Door dit continue te monitoren en te beoordelen sturen we op doorlopende groei.

SEO in 2021: web vitals

Google blijft werken aan de relevantie van zoekresultaten. Het nieuwste middel in de zoektocht naar topsites? Maak kennis met Web Vitals.

Vanaf 2021 spelen deze vitals een belangrijke rol. Hoe snel is je site? Reageert je site zoals je mag verwachten? Kunnen bezoekers uitvoeren waarvoor ze komen?

Je kunt je nu al voorbereiden op de komst van deze nieuwe soort rankingfactoren van Google. En wij helpen je er graag bij.

Groeien met SEO?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De waarde van SEO

Het is geen geheim dat een goede positie in Google veel geld waard is. Bij betaald adverteren betaal je al snel een bedrag tussen de 0,50 en 5 euro voor een klik naar je website. Het is een makkelijke rekensom om te berekenen wat SEO jouw organisatie kan bieden. Om dit inzichtelijk te maken hebben we een eenvoudige en slimme tool gemaakt.

Zuivere SEO zonder trucjes

Bij onze SEO marketing draait het vooral om de kracht van content. We hanteren geen trucs als het hacken van codes of grootschalig kopen van links. Deze manier van werken is niet alleen riskant, maar bovenal draagt het niet bij aan een duurzaam- en het beste resultaat. Wij zien SEO juist als middel om duurzaam bij te dragen aan je online resultaten.

Trucs en hacks gebruiken we niet. Slimme technieken wel. Wij hebben de licenties van top-seoproducten in huis. Denk aan Semrush, Textmetrics en marketing automation oplossingen zoals Hubspot en Mautic

Topoplossingen die je niet zelf hoeft aan te schaffen: als klant van Diversions profiteer je van alle voordelen.

Wie we zijn

Bij internetbureau Diversions werken verschillende SEO specialisten. Door de juiste teamsamenstelling zorgen wij voor de beste resultaten. We richten ons niet op alleen het schrijven van een SEO tekst, maar we combineren onze kennis van analyse, techniek, tekstschrijven en vormgeving om het verschil te maken voor elke klant.

Resultaat: uitstekende rankings voor onze opdrachtgevers. Ongeacht de branche en ongeacht de plaats: ook in Amsterdam.

Diversions en Amsterdam

Diversions is gevestigd in Apeldoorn, maar Amsterdam geldt voor ons als bekend terrein. We hebben verschillende klanten in onze hoofdstad. Het is dan ook geen probleem om langs te komen voor een afspraak en gedurende de opdracht.

We werken ook met videocalls om direct in contact te kunnen blijven. Op deze manier houden we je actief op de hoogte van onze vorderingen op SEO terrein.

 

propositie ontwerpWat zijn de kosten?

SEO is altijd maatwerk. Simpelweg omdat iedere branche eigen kenmerken en een eigen concurrentieniveau heeft.

Wij stellen graag na een eerste  kennismaking een scherp aanbod voor je op.

SEO is veranderlijk

SEO blijft veranderen. Wat gisteren goed werkte om beter vindbaar te worden, kan vandaag achterhaald zijn. Overdreven? Oordeel zelf.

In 2018 kondigde Google zelf aan dat de snelheid van je site je rankings positief zou beïnvloeden. Maar een grote studie in 2020 toonde aan dat er geen verband zit tussen 'snelheid' en een top 10 ranking.

De les? 1. Blijf investeren in snelheid voor je bezoekers, maar verwacht geen betere rankings. En 2. kies een partner die de ontwikkelingen volgt.

Start de SEO Quickscan

Meest gestelde vragen

Wat is SEO marketing?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie dus. Marketing kent vele definities, maar Kotler beschrijft het als: “De menselijke activiteit gericht op het vervullen van behoeften en verlangens door middel van ruil.” SEO Marketing draait dus niet alleen om het bereiken van goede rankings. Het gaat er vooral om dat de rankings je startpunt zijn voor meer verkopen.

Wat is kenmerkend voor SEO in Amsterdam?

Amsterdam is de meest competitieve online markt in Nederland. Weet je hier goede resultaten te scoren? Dan is nationale groei het logische vervolg.

Wat is het verschil tussen SEO en SEO?

Bij SEO betaal je niet aan een zoekmachine. Je zet alleen stappen om beter onbetaald (organisch) gevonden te worden. Het duurt even voor je resultaten boekt, maar deze resultaten hebben duurzame waarde. 

Bij SEA (met de A van Advertising) betaal je wel. Google rekent af met een bedrag per klik. Het resultaat is direct zichtbaar. Maar draai je de geldkraan dicht? Dan is ieder effect direct verdwenen. 

Wat is de meest gemaakte fout in zoekmachine optimalisatie?

Scoren in Google is te vaak een doel op zich. Natuurlijk wil je veel bezoekers bereiken via toprankings. Maar bereik je wel daadwerkelijk je doelgroep? En draagt de vindbaarheid bij aan conversie? Maak niet de fout alleen op top 10 rankings te sturen

Amsterdam

amsterdam162Bureau voor Amsterdam

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Apeldoorn
Amersfoort
Utrecht