SEO Amersfoort: krachtige zoekmachine optimalisatie

Wil je meer bezoekers op je website? En verbetering zien in je online resultaten? Dan is het verbeteren van je SEO in Amersfoort een goede strategie. Diversions helpt je graag. Wij helpen organisaties (variërend van startups tot bekende merken) om te groeien op internet.

Vindbaar in Amersfoort

Zoekmachine optimalisatie speciaal gericht op de regio Amersfoort? Wij staan voor je klaar.

Verover Nederland

Groei op nationaal niveau: onze experts zorgen voor de zoekmachine optimalisatie.

Wie we zijn

Diversions is een internetbureau waar verschillende SEO specialisten werken. De samenwerking in het team leidt tot de beste resultaten. Juist door de kennis te combineren van analyse, techniek, tekstschrijven en vormgeving maken we een verschil. Dat resulteert in uitstekende rankings voor onze klanten. In iedere branche. En in iedere plaats: ook Amersfoort.

Hoe we werken

We doorlopen voor het opzetten van SEO marketing een vaste cyclus. Zo ontwikkelen we stap voor stap de vindbaarheid van je site.

Analyse

Techniek

Lezen

Linkbuilding

Linkbuilding

 

  1. We analyseren waar kansen liggen in de markt: hoe vaak wordt een zoekwoord gezocht? Hoe actief zijn je concurrenten?
  2. De techniek van je website wordt doorgemeten. Zijn er hobbels die de vindbaarheid van je site in de weg staan?
  3. Het is tijd om te schrijven: goede, geoptimaliseerde SEO teksten leiden tot het beste resultaat.
  4. Linkbuilding is onmisbaar. Iedere stad – ook Amersfoort – biedt hiervoor unieke kansen.
  5. We evalueren met slimme tools de resultaten van ons werk. Door steeds te beoordelen wat goed gaat (en wat beter kan) sturen we op doorlopende groei.

Groeien met SEO?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De waarde van SEO

Een goede positie in Google is veel geld waard. Op de markt van betaald adverteren betaal je als snel tussen de 0,50 en 5 euro voor een klik. Als je met die cijfers rekenen is het eenvoudig te berekenen welke waarde SEO voor je kan hebben. We hebben een eenvoudige tool gemaakt om dit te berekenen.

 Zuivere SEO zonder trucjes

We richten ons op zuivere SEO marketing, waar het vooral draait om de kracht van content. Trucs als het grootschalig kopen van links of code-hacking hanteren we nooit. Niet alleen omdat het riskant is. Maar vooral omdat het niet duurzaam bijdraagt aan het beste resultaat. Wij willen juist dat je SEO duurzaam bijdraagt aan je online resultaten.

Diversions en Amersfoort

Diversions is gevestigd in Apeldoorn, maar Amersfoort geldt voor ons als bekend terrein. We hebben verschillende klanten in de “Keistad”. Even langskomen is voor ons geen probleem. En we onderhouden ook graag direct contact via bijvoorbeeld Skype. Zodat we regelmatig kunnen toelichten hoe de vorderingen zijn op SEO terrein.

 

propositie ontwerpWat zijn de kosten?

SEO is altijd maatwerk. Simpelweg omdat iedere branche eigen kenmerken en een eigen concurrentieniveau heeft.

Wij stellen graag na een eerste  kennismaking een scherp aanbod voor je op.

Wat maakt SEO in Amersfoort uitdagend?

Amersfoort groeit sterk. Niet alleen in omvang, maar ook economisch. De vele jonge bedrijven hebben vaak sterke online ambities: de concurrentie is daarom bovengemiddeld. 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO richt zich op het zelf verdienen van goede rankings in zoekmachines. Bij SEA koop je zichtbaarheid in de vorm van advertenties. 

Wat kost SEO?

Een veelgestelde vraag, zonder eenduidig antwoord. Alles hangt af van je ambities, de markt waarin je actief bent en de taken die je wilt uitbesteden. 

Amersfoort

amersfoort162Bureau voor Amersfoort

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Apeldoorn
Amsterdam
Utrecht