online marketing arnhem

Online marketing bureau in Arnhem

Wil je groeien in Arnhem door de inzet van social media en website? Dan is het tijd om kennis te maken met Diversions. Wij helpen klanten (groot en klein) om meer rendement te halen uit online marketing.

Kenmerkend voor onze werkwijze is de nauwe band die we hebben met klanten. We houden van korte lijntjes, komen pro-actief met plannen en leveren meetbare resultaten.

Voor iedere klant zijn we op zoek naar kansen voor groei. Waar die kansen liggen, dat is vooraf lastig te bepalen. We werken voor webwinkels, dienstverleners en non profit organisaties. Deze brede ervaring helpt ons voor iedere klant originele oplossingen te vinden die een verschil maken in de markt.

Wij helpen organisaties met een duidelijk dienstenpakket:

Tijd voor groei?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

De Arnhemse online markt

Arnhem is een bruisende stad om gevestigd te zijn. De stad telt bijna 150.000 inwoners en ruim 10.500 lokale bedrijven. Dat biedt kansen op zowel landelijk als lokaal niveau. De strijd om nieuwe klanten beperkt zich al lang niet meer tot de Ketelstraat, maar verschuift meer en meer naar online kanalen.

De meeste Arnhemse bedrijven hebben de eerste online stappen gezet. Er is een website, vaak ondersteunt door verschillende social media. Maar dit is helaas geen garantie voor succes. Er is meer nodig om je doelgroep te bereiken.

De online concurrentie op lokaal niveau lijkt met het jaar verder te groeien. Bewijs hiervan is te vinden in de ontwikkeling van advertentiekosten bij Google en Facebook. De prijzen per klik zijn - ook voor lokale markten - verveelvoudigd in enkele jaren tijd.

 

propositie ontwerp

In dit veld van toenemende concurrentie en stijgende advertentieprijzen is het slim te zoeken naar nieuwe oplossingen. Internetbureau Diversions helpt je daar graag bij.

Weten hoe?
Vraag vrijblijvend de Schijf van Vijf aan: vijf praktische ideeën die je organisatie helpen online te groeien.