Formulier maken? Ontdek de kracht van Gravity Forms

Waarmee mogen we je helpen?

Home » WordPress » Formulier maken? Ontdek de kracht van Gravity Forms

Formulieren maken in WordPress? Binnen websites spelen formulieren een cruciale rol. Dit is dé plek waar je leads werft of directe omzet kunt boeken. Helaas werken online formulieren vaak verre van vlekkeloos. Het is de kunst te werken met de beste tools. Heb je een WordPress website? Vertrouw dan op Gravity Forms!

Stel: je wilt een formulier toevoegen aan je WordPress website. Een eenvoudig contactformulier of een interactief-uit-meer-paginas-bestaand-gepersonaliseerd-exemplaar. In al die gevallen vallen we bij Diversions terug op 1 briljante plugin: Gravity Forms.

Er zijn vele plugins die claimen te helpen een formulier te maken. Sommige zijn gratis, en dat klinkt aantrekkelijk. Maar als je echt grip wilt hebben op de werking, monitoring en betrouwbaarheid van je formulieren, dan blijkt Gravity Forms in onze ervaring altijd de beste keuze.

gravity formsWaarom Gravity Forms?

Er zijn heel veel redenen om voor Gravity Forms te kiezen. We noemen er hier 4 plus 1.

  1. Een formulier moet naadloos binnen je site passen en aantrekkelijk zijn. Geen probleem met GF.
  2. Wil je een contactformulier, enquête, interactieve test, bestelformulier of… (bijna) geen wens is te gek. Met GF kun je het aan.
  3. Koppel je formulieren aan je CRM-systeem, marketing automation oplossing of analysetools. In een handomdraai.
  4. GF wordt ontwikkeld door uitstekende developers. Geen angst dat je plugin op een dag onverwacht uitvalt. GF maakt al jaren z’n beloften waar.

Een reden om niet voor Gravity Forms te kiezen is voor sommige mensen de prijs. Maar als klant van Diversions is dat geen reden om af te haken: je profiteert – zonder meerkosten – van onze developer licentie.

Hoe wij je kunnen helpen

Een goede WordPress specialist helpt je alles uit Gravity Forms te halen wat erin zit. We gebruiken het bijvoorbeeld in combinatie met kenteken-herkenning. We gebruiken het op onze eigen site om eenvoudige rekenmodules aan te bieden. En voor klanten benutten we regelmatig alle mogelijkheden om campagnes uitdagend en interactief te maken.

Meer weten over hoe je alles kunt halen uit slimme formulieren én je website? Bel voor een kennismaking: 055 20 32 193. We helpen je graag op weg!

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.

Lees ook...

wordpress specialist

WordPress specialist nodig? Wij staan voor je klaar

Wordpress hosting

WordPress hosting? Kies de partner die bij je past

snelheid-website

Snelle WordPress website? WP Rocket helpt je op weg

wordpress bureau

WordPress Bureau: tijd voor online groei