E-mail: de stille kracht achter marketingsucces

E-mailmarketing blijft onverminderd effectief. De grootste webwinkels van Nederland danken een groot deel van hun omzet aan een e-mailprogramma. Laat deze kansen niet liggen: maak kennis met Diversions.

 

Veel bedrijven versturen regelmatig een nieuwsbrief naar klanten en andere geïnteresseerden. Maar is er op dat moment ook sprake van e-mailmarketing? Zit er een strategie achter de mails en hebben ze het gewenste resultaat? En zo niet, wordt er dan ook bijgestuurd? Dit zijn belangrijke vragen voor e-mailmarketing.

In de dagelijkse stroom aan informatie via sociale media en nieuwsbrieven moet je ervoor zorgen dat je waardevol en relevant bent voor je lezers. Diversions helpt je hier graag bij. Onze specialisten uit Utrecht hebben veel ervaring met de e-mailstrategie voor webwinkels, non-profit organisatie en met b2b e-mailmarketing.

design

Content & Design

De eerste stap voor e-mailmarketing: welke content bied je aan en hoe sluit deze aan bij de doelgroep? Hoe gebruik je vervolgens het ontwerp om het gewenst resultaat te bereiken?

content

Creatie en beheer

Met diverse tools kun je nieuwsbrieven zelf samenstellen en beheren. Wil je hier meer uithalen? Wij helpen je graag.

bereik

Groei en bereik

Hoe werf je nieuwe e-mailabonnees? Dit is een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. Wij kunnen je helpen bij de groei van relevant bereik.

persoonlijk

 Personalisatie

Algemene mails die niet inspelen op de interesse van de ontvanger belanden snel in de prullenbak. Wanneer een e-mail aansluit bij interesses van de ontvanger zorgt dit voor meer resultaat. Wij helpen je bij de personalisatie van de mails

meten

Monitoren en optimaliseren

De resultaten van e-mails bieden wij aan in een duidelijk overzicht. Tevens gebruiken we de resultaten om het e-mailprogramma te optimaliseren.

Groeien met e-mailmarketing?

Wij plannen graag een video-call of persoonlijke afspraak!

Inhoud maakt het verschil

De manier waarop we informatie verzamelen is de laatste jaren sterk veranderd door de verschuiving van offline naar online. We kunnen informatie gemakkelijk zelf vinden. Door het grote aanbod worden we steeds selectiever. Vraag is dan ook hoe je het verschil kan maken in de enorme informatiestroom? Relevantie voor de doelgroep is hierbij van groot belang voor, in het bijzonder voor succesvolle e-mailmarketing.

Persoonlijke aanpak

De juiste informatie op het juiste moment. Dat verwachten we als consument. Als je dat weet te bereiken met je e-mail programma heb je een grote stap gemaakt.

Het grote voordeel van e-mailmarketing is dat je veel controle hebt over je uitingen en de effecten ervan. Je kan meten wie welke onderwerpen opent en wat populair is. Daardoor kun je met e-mailmarketing je boodschap effectief neerzetten en richten aan de juiste doelgroep.

Automation

Met automation kun je berichten personaliseren en gedrag van lezers gebruiken als trigger voor bijvoorbeeld een nieuwe e-mail. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor een persoonlijke benadering en daardoor een verhoging van conversie.

marketing automation

Voorbeeld van een marketing automation flow

Combineer je activiteiten zoals SEO, contentmarketing en websiteoptimalisatie om nog meer effectiviteit van je e-mailmarketing te behalen. Diversions in Apeldoorn kan je adviseren en helpen bij al deze disciplines.

Waarom Diversions?

Techniek is een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. Zoals veel partijen, zijn wij bij Diversions goed technisch onderlegd. Ons voordeel is echter dat wij gespecialiseerd zijn in het presenteren van de juiste boodschap. Of mensen reageren op je e-mails hangt volgens ons namelijk voor een groot deel af van de kracht van je aanbod en de scherpte van je boodschap. Bij ons zijn techniek en content is goede handen.

Een aantal van onze medewerkers is woonachtig in Utrecht. Daardoor zijn wij goed bekend met de markt in Utrecht en komen wij gemakkelijk langs voor een gesprek.

propositie ontwerpBenut de mogelijkheden van e-mailmarketing optimaal en kies voor Diversions uit Apeldoorn. Wij helpen je van e-mail een motor voor groei te maken. Weten hoe? We komen graag langs voor een kennismakingsafspraak.

Utrecht

apeldoorn162Bureau Utrecht

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Apeldoorn
Amersfoort
Amsterdam