emailmarketing amersfoortHoe effectief is het inzetten van e-mail marketing naast de strotvloed aan informatie via sociale media? Het antwoord is simpel: voor veel bedrijven is en blijft e-mailmarketing de meest effectieve en goedkoopste marketingvorm.

Succesvolle e-mailmarketing vraagt echter om een gedegen plan. In de dagelijkse stroom aan informatie moet je er namelijk voor zorgen dat je content opvalt en waardevol en relevant is voor je lezers. Diversions helpt je hier graag bij. Onze specialisten hebben veel ervaring met de e-mailstrategie voor webwinkels, non-profit organisatie en met b2b e-mailmarketing in de regio Arnhem.

design

Content & Design

Content en vormgeving zijn de basis van je e-mailmarketing. Hoe blijven de nieuwsbrieven interessant? Hoe draagt het ontwerp bij aan het behalen van het gewenst resultaat?

content

Creatie en beheer

Je kan nieuwsbrieven met het gebruik van online tools zelf samenstellen en je kan je abonnees beheren. Vaak is er nog veel meer mogelijk. Wij springen graag bij.

bereik

Groei en bereik

Het werven van nieuwe abonnees is soms een ondergeschoven kindje. Het is echter een belangrijk onderdeel van e-mailmarketing. Wij kunnen je helpen bij de groei van relevant bereik.

persoonlijk

Personalisatie e-mails

Een nieuwsbrief is interessanter en effectiever als je er een persoonlijk tintje aan geeft. Voor meer effectiviteit van je mails, helpen wij je graag bij de personalisatie.

meten

Monitoren en optimaliseren

De resultaten van de nieuwsbrieven, zoals het openingspercentage en lezersaantallen, verwerken we in een overzichtelijke rapportage. We gebruiken de resultaten voor de optimalisatie van het e-mail programma.

Groeien met e-mailmarketing?

Wij plannen graag een video-call of persoonlijke afspraak!

Inhoud maakt het verschil

Dagelijks ontvangen we een stortvloed aan informatie via sociale media en e-mail. Als je ‘s ochtends je inbox opent is er een grote kans dat je al meerdere nieuwsbrieven hebt ontvangen. Hoe maak je het verschil in deze enorme informatiestroom? Relevantie voor de doelgroep is hierbij van groot belang. Zeker bij e-mailmarketing.

Persoonlijke aanpak

Als consument wil je informatie die voor jou relevant is. Een e-mail met al het aanbod uit bijvoorbeeld een webwinkel is als schieten met hagel. De sleutel is om informatie te bieden die persoonlijk relevant is op het juiste moment. Het voordeel van e-mailmarketing is dat je kan meten wie welke onderwerpen opent en wat populair is. Daarom kun je met e-mailmarketing je boodschap effectief neerzetten en goed richten. Heb je bijvoorbeeld een speciaal aanbod voor inwoners van de regio Arnhem? Dan kunnen we ervoor zorgen dat mensen uit deze regio de mail ontvangen.

Automation

Door middel van automation kun je berichten personaliseren en gedrag gebruiken als trigger voor bijvoorbeeld een nieuwe e-mail. De mogelijkheden zijn eindeloos en zorgen voor een persoonlijke benadering zonder veel handwerk.

marketing automation

Voorbeeld van een marketing automation flow

Combineer je activiteiten zoals SEO, contentmarketing en websiteoptimalisatie om nog meer effectiviteit van je e-mailmarketing te behalen. Diversions in Apeldoorn kan je adviseren en helpen bij al deze disciplines.

Waarom kiezen voor Diversions?

Bij Diversions zijn we technisch goed onderlegd, maar hebben we tevens veel ervaring met contentmarketing. Geloven lezers je verhaal? En hoe houd je de lezers keer op keer geboeid? Dat is ons specialisme.

Bij ons draait e-mailmarketing om het aanreiken van de juiste boodschap in de perfecte vorm. Als je Diversions inschakelt heb je daarnaast geen omkijken naar de techniek.

Wij komen graag naar Arnhem om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen.

propositie ontwerpBenut de mogelijkheden van e-mailmarketing optimaal en kies voor Diversions uit Apeldoorn. Wij helpen je van e-mail een motor voor groei te maken. Weten hoe? We komen graag langs voor een kennismakingsafspraak.

Arnhem

arnhem162E-mailmarketing Arnhem +

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek het zelf:

Apeldoorn
Amersfoort
Amsterdam
Utrecht