emailmarketing ApeldoornDe houding van bedrijven ten opzichte van e-mailmarketing is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Vaak rijst de vraag of het inzetten van e-mail nog effectief is naast de grote informatiestorm die social media heet. Het antwoord is even eenvoudig als verrassend: voor veel websites blijft het de meest effectieve en goedkope marketingvorm die er is. 

 

Nu komt succes in e-mailmarketing niet vanzelf. Je moet ervoor zorgen waardevol te zijn en blijven voor lezers. Diversions uit Apeldoorn helpt je hier graag bij. Wij werken actief aan de e-mailstrategie van webwinkels, b2b dienstverleners en non-profits. We laten je graag zien wat je van ons mag verwachten.

design

Creatie & Design

Creatie en design vormen de basis voor je e-mailprogramma: hoe houd je nieuwsbrieven lezenswaardig? En hoe zet je webdesign optimaal in om het gewenste resultaat te behalen?

content

Content en beheer

Je kunt emailings en -nieuwsbrieven eenvoudig zelf beheren. Tijdnood of assistentie gewenst? Wij springen graag bij.

bereik

Groei van bereik

De werving van nieuwe e-mailabonnees is een doorlopend aandachtspunt. Wij helpen je hier graag bij. Want hoe meer relevant bereik, hoe beter je resultaten.

persoonlijk

Persoonlijke e-mails

Een e-mail is effectiever (en leuker) wanneer je er een persoonlijk tintje aan toevoegt. Zo’n blijk van aandacht kan voor een groot deel geautomatiseerd worden. Wij helpen je hier graag bij.

meten

Meten en optimaliseren

De resultaten van e-mails bieden wij overzichtelijk aan. Van lezersaantallen tot aanmeldingen. Van verkopen tot informatie-aanvragen. Deze analyses helpen je om het e-mailprogramma doorlopend te verbeteren.

Groeien met e-mailmarketing?

Wij plannen graag een video-call of persoonlijke afspraak!

De inhoud maakt het verschil

De manier waarop we informatie zoeken is de laatste decennia sterk veranderd door zowel de komst van internet als het almaar groeiende social media landschap. Enerzijds kunnen we informatie steeds beter zelf vinden en zoeken deze dan ook actief op als we iets nodig hebben, anderzijds worden we door het grote online informatie-aanbod steeds selectiever als het gaat om de boodschappen die voor ons relevant zijn. Vraag is hoe je relevant wordt en blijft voor je doelgroep. Zeker bij e-mailmarketing.

Persoonlijke relevantie

Waarom zijn bijvoorbeeld vergelijkers zoals beslist.nl populair? Omdat ze informatie bieden die persoonlijk relevant is en beschikbaar is op het moment dat jij het nodig hebt. Als je ditzelfde gevoel en effect weet te bereiken met je eigen e-mailprogramma, dan  ben je al een eind op weg om de relevantie te bieden die je lezer zoekt.

Het grote voordeel van e-mailings ten is dat je veel controle hebt over de effecten van je uiting. Je kunt meten wie je e-mail opent en op welk tijdstip, welke onderwerpen of producten populair zijn en meten met welke onderwerpregels je de lezer het meeste triggert. Kortom; met een e-mailing kun je je boodschap bijzonder effectief neerzetten.

Automation

Een sterke, maar nog relatief weinig gebruikte vorm van e-mailmarketing is marketing automation. Dit is een slimme vorm om berichten te personaliseren, waarbij bezoekersgedrag de trigger voor een e-mailing activeert.

De mogelijkheden zijn eindeloos: je kunt persoonlijke nieuwsbrieven opstellen, interactieve campagnes ontwikkelen en gericht je conversie verhogen. Met de juiste techniek en creativiteit brengt automation het binnen handbereik.

marketing automation

Voorbeeld van een marketing automation flow

De effectiviteit van e-mailmarketing groeit als het wordt gecombineerd met activiteiten als SEO, contentmarketing en website optimalisatie. Al deze taken kun je bij Diversions in Apeldoorn beleggen.

Waarom kiezen voor Diversions?

Wanneer je verschillende e-mailaanbieders vergelijkt, dan zal het opvallen dat de meeste partijen voornamelijk over techniek praten. Over software, databases en profielen. En naar ons idee missen ze daarmee de kern.

Bij Diversions zien we techniek als (belangrijke) randvoorwaarde. Maar of mensen reageren op uw e-mails hangt volgens ons voor het belangrijkste deel af van de kracht van je aanbod en de scherpte van je communicatie. Geloven lezers jouw verhaal? Behouden zij de behoefte om je berichten te lezen, nu en in de toekomst?

Bij ons draait e-mail dan ook om het presenteren van de juiste boodschap in een aantrekkelijke vorm. Daarnaast zorgen we er vanzelfsprekend voor dat je naar de techniek-op-de-achtergrond geen omkijken heeft. Ook goed om te weten: we werken samen met verschillende marketingbedrijven in Apeldoorn, zodat je op ieder terrein kunt rekenen op de beste expertise.

propositie ontwerpBenut de mogelijkheden van e-mailmarketing optimaal en kies voor Diversions uit Apeldoorn. Wij helpen je van e-mail een motor voor groei te maken. Weten hoe? We komen graag langs voor een kennismakingsafspraak.

Apeldoorn

apeldoorn162E-mailmarketing Apeldoorn +

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek het zelf:

Amersfoort
Amsterdam
Arnhem
Utrecht