emailmarketing amersfoortVeel organisaties in Amsterdam worstelen met de vraag; is e-mailmarketing nog wel effectief in deze tijd waarin volop wordt ingezet op social media. Hierop kunnen we volmondig antwoorden: ‘Ja!’ E-mailmarketing blijft voor veel organisaties, waaronder in Amsterdam, de meest effectieve en goedkope marketingvorm die er is.

Wel is het erg belangrijk hoe je je e-mailmarketing invult. Een belangrijke factor voor succes is het continue waardevol zijn en blijven voor je ledenbestand. Dit is geen vanzelfsprekendheid. Internetbureau Diversions helpt je met je e-mailmarketing in Amsterdam. Dit doen wij al voor vele klanten; van non-profits tot b2b dienstverleners en webwinkels.

design

Creatie & Design

Creatie en design vormen een onmisbare basis voor succesvolle e-mailmarketing. Zorg met goede content dat je de aandacht blijft trekken met je e-mailmarketing. Optimaliseer daarnaast je webdesign voor een goed resultaat.

content

Content en beheer

Wij zorgen dat je e-mailings en nieuwsbrieven altijd zelf te beheren zijn. Toch behoefte aan assistentie of tijdnood? Wij kunnen je ondersteunen met je plannen en in de uitvoer.

bereik

Groei en bereik

De aanwas van nieuwe e-mailabonnees is onmisbaar in een succesvolle e-mailmarketing strategie. Wij helpen je om dit bereik te genereren en daarmee je resultaten te verbeteren.

persoonlijk

 Persoonlijk

Hoe persoonlijker je e-mails hoe groter de kans dat je abonnees geboeid zijn en geboeid blijven. Wij kennen slimme tools om dit persoonlijke tintje toe te voegen aan je e-mailverkeer zonder dat dit teveel tijd kost. Wij helpen je hier graag bij.

meten

Meten en optimalisatie

Van nieuwe aanmeldingen tot de lezersaantallen van je mailing. Wij zorgen voor inzichtelijke resultaten van je e-mailprogramma. Met onze scherpe analyses helpen we je om het e-mailprogramma continue te verbeteren.

Groeien met e-mailmarketing?

Wij plannen graag een video-call of persoonlijke afspraak!

De inhoud maakt het verschil

Hoe zorg je dat jouw boodschap de aandacht blijft trekken en relevant blijft in deze wereld waarin we bedolven worden door informatie door o.a. social media. Deze vraag is zeker relevant voor e-mailmarketing. Diversions heeft jarenlange ervaring met onder andere contentmarketing en helpt je hier graag bij.

Informatie op maat

Vergelijkers zoals beslist.nl bieden je informatie op maat op het juiste moment. Dit is ongetwijfeld de reden waarom deze vergelijkingswebsites zo ongekend populair zijn. Een e-mailprogramma zou eigenlijk hetzelfde gevoel en doel moeten bewerkstelligen om dezelfde relevantie te bieden. Bij e-mailings heb je veel controle over de effecten van je uitingen, dit vormt een groot voordeel voor het gebruik van deze tool. Je kunt meten welke onderwerpen het meest populair zijn en wie je meest trouwe lezers zijn en nog veel meer! Kortom, je kunt enorm effectief zijn door het gebruik van e-mailings.

Automation

Om je berichten te personaliseren is marketing automation een slimme (geautomatiseerde) vorm. Bezoekersgedrag vormt de trigger voor een volgende mailing, waar door je altijd inspeelt op huidige interesses. Ondanks dat het een sterk middel is, wordt het relatief nog weinig gebruikt.  Wij adviseren je graag over de inzet van marketing automation.

marketing automation

Voorbeeld van een marketing automation flow

Combineer je activiteiten zoals SEO, contentmarketing en websiteoptimalisatie om nog meer effectiviteit van je e-mailmarketing te behalen. Diversions in Apeldoorn kan je adviseren en helpen bij al deze disciplines.

Waarom Diversions?

Om de juiste doelgroepen te bereiken starten wij altijd bij de doelgroep, niet zoals veel andere partijen bij de techniek. Wij zien techniek uiteraard als (belangrijke) randvoorwaarde, maar je boodschap en hoe deze verpakt is bepaalt uiteindelijk of mensen reageren op je e-mail of aanbod en of ze betrokken blijven bij je merk. Wij zorgen voor een originele en krachtige boodschap in een solide verpakking van de techniek.

propositie ontwerpBenut de mogelijkheden van e-mailmarketing optimaal en kies voor Diversions uit Apeldoorn. Wij helpen je van e-mail een motor voor groei te maken. Weten hoe? We komen graag langs voor een kennismakingsafspraak.

Amsterdam

amsterdam162Bureau voor Amsterdam

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Apeldoorn
Amersfoort
Utrecht