emailmarketing ApeldoornDe afgelopen jaren is bij veel bedrijven de houding ten opzichte van e-mail sterk veranderd. Een veelgehoorde vraag is of het inzetten van e-mailmarketing nog wel effectief is in de almaar groeiende social media landschap. We kunnen hierop een simpel, maar wellicht verrassend antwoord geven: e-mailmarketing blijft voor veel websites de meest effectieve marketingvorm die er is.

Maar succes in e-mailmarketing komt niet vanzelf. Het continue waardevol zijn en vooral blijven voor je ledenbestand is een belangrijke factor. Diversions uit Apeldoorn helpt je hier graag bij. Wij werken actief aan de e-mailstrategie van verscheidene klanten; van webwinkels tot b2b dienstverleners en non-profits. Graag laten je zien wat je van ons mag verwachten.

design

Creatie & Design

Hoe houd je nieuwsbrieven lezenswaardig? En welke invloed heeft webdesign op je resultaat? Creatie en design vormen een belangrijke basis in e-mailmarketing.

content

Content en beheer

E-mailings en -nieuwsbrieven zijn altijd eenvoudig zelf te beheren. Behoefte aan assistentie of tijdnood? Wij kunnen altijd bijspringen.

bereik

Groei en bereik

Groei van het aantal e-mailabonnees heeft altijd de focus. Hier helpen wij graag bij. Hoe groter en relevanter het bereik, hoe beter de resultaten.

persoonlijk

Persoonlijk

Hoe zorg je dat een persoonlijk tintje aan je e-mailverkeer kan toevoegen, zonder dat dit teveel tijd kost? Voor een groot deel kan dit geautomatiseerd worden. Wij helpen je hier graag bij.

meten

Meten en optimalisatie

Wij zorgen voor inzichtelijke resultaten van je e-mailprogramma. Van nieuwe aanmeldingen tot de lezersaantallen van je mailing. Met onze analyses helpen we je om het e-mailprogramma continue te verbeteren.

Groeien met e-mailmarketing?

Wij plannen graag een video-call of persoonlijke afspraak!

De inhoud maakt het verschil

Door de komst van internet is onze manier van informatie zoeken sterk veranderd. Informatie komt steeds meer op ons af, in plaats van dat we zelf actief op zoek moeten. Mensen worden dan ook selectiever in de boodschappen die ze tot zich nemen. Hoe zorg je dat jouw boodschap de aandacht blijft trekken en relevant blijft, dit geldt zeker voor e-mailmarketing. Diversions Apeldoorn helpt je hier graag bij.

Informatie op maat

Waarom zijn bijvoorbeeld vergelijkers zoals independer.nl zo populair? Ze bieden informatie op het juiste moment en die toegespitst is op jouw persoonlijke situatie. Met je eigen e-mailprogramma zou je eigenlijk hetzelfde gevoel moeten bewerkstelligen om relevantie te bieden. Met e-mailings heb je veel controle op de effecten van je uiting, de resultaten zijn specifiek meetbaar. Hier liggen dan ook volop kansen.

Automation

Marketing automation is een sterke, maar nog relatief weinig gebruikte vorm van e-mailmarketing. Het is een slimme (geautomatiseerde) vorm om berichten te personaliseren, waarbij bezoekersgedrag de trigger voor een e-mailing activeert. De mogelijkheden zijn eindeloos, we adviseren je graag.

marketing automation

Voorbeeld van een marketing automation flow

Zorg voor nog meer effectiviteit van je e-mailmarketing door het te combineren met activiteiten zoals SEO, contentmarketing en website optimalisatie. Voor al deze disciplines kun je terecht bij Diversions.

Waarom kiezen voor Diversions?

Bij ons draait e-mail om het presenteren van de juiste boodschap in een aantrekkelijke vorm: de content. Hoe mensen je e-mails waarderen hangt volgens ons voor een groot deel af van de kracht van je aanbod en de scherpte van je communicatie. Bij Diversions zien we techniek als (belangrijke) randvoorwaarde. Daarnaast zorgen we er dus vanzelfsprekend voor dat je techniek voor optimale e-mailmarketing in orde is.

propositie ontwerpBenut de mogelijkheden van e-mailmarketing optimaal en kies voor Diversions uit Apeldoorn. Wij helpen je van e-mail een motor voor groei te maken. Weten hoe? We komen graag langs voor een kennismakingsafspraak.

Amersfoort

amersfoort162Bureau voor Amersfoort

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Apeldoorn
Amsterdam
Utrecht