Benut de kracht van content

Wil je de content strategie van je organisatie verbeteren? En zo meer klanten werven in Utrecht of heel Nederland? Diversions helpt je graag met het ontwikkelen van een sterke content formule.

 

Bij Diversions werken we voor uiteenlopende organisaties. Van startup tot A-merk: voor iedere klant gaan we op zoek naar de beste formule om content in te zetten.

Daarbij werken we met de drie sleutelvragen van contentmarketing:

  1. Wie wil ik bereiken?
  2. Wat wil ik bereiken?
  3. Welke informatie is relevant?

Wie wil ik bereiken met contentmarketing?

Als je vooraf bedenkt voor wie je schrijf, kun je je specifiek op deze doelgroep richten. Wij verkennen graag met jou de doelgroep: wat willen ze bereiken? Wat zijn hun angsten? Waar worden ze blij van? Door te starten met het beantwoorden van deze vragen, ontwikkel je een goede basis voor je content formule.

Wat wil ik bereiken?

Voordat je kan starten met de invulling van de content formule is het van belang goed voor ogen te hebben wat je wil bereiken met content marketing. Wij bepalen de doelstellingen het liefst aan de hand van de formule: kennis - houding - gedrag. Hiermee kun je je uitingen toetsen, scherp de effecten meten en je content formule verbeteren.

content marketingWelke informatie is relevant?

Dit is een belangrijke vraag. Wij kijken naar de gebruikersbehoeften van de doelgroep. Ook een brainstorm met medewerkers biedt vaak veel inzicht. Door het combineren van deze gebruikersbehoefte met de content ideeën krijgt je content formule vorm.

Vorm en middel

Als we weten wie we willen bereiken, wat we willen bereiken en welke informatie relevant is, kunnen we deze informatie in de juiste vorm gieten en koppelen aan het juiste middel. De effectiviteit van de vorm varieert per doelgroep en doel. We kijken goed wat aansluit bij de behoeften van de doelgroep en hoe we ze het beste kunnen interesseren.

Werk in uitvoering

Het is mogelijk om de complete regie over je website aan ons uit te besteden. Ook is het mogelijk om een nauwe samenwerking aan te gaan met ons en om zo tot de juiste content formule te komen. Ons team bestaat uit diverse specialisten die allen vanuit hun eigen achtergrond kunnen bijdragen aan de juiste content marketing formule. Diversions is een compleet internetbureau en er werken specialisten op het gebied van communicatie, marketing, communitymanagement, tv/online video, SEO, e-mailmarketing en vormgeving.

Starten met contentmarketing in Utrecht

Wil jij starten met content marketing of een nieuwe impuls geven aan een bestaande content strategie? Wij spreken graag met je af voor een kennismakingsgesprek en een inventarisatie van de mogelijkheden. Onze communicatie- en community manager is woonachtig in Utrecht en komt graag langs voor een gesprek. Zij vertelt je graag hoe ons propositie ontwerp kan bijdragen aan een scherpe content formule. Ook tonen we graag onze ervaring met klanten als de Maag Lever Darm Stichting en ons eigen project Ingoedendoen.nl. De combinatie van content marketing, e-mail marketing en SEO biedt vele voordelen.

contentmarketingLeuk weetje: de kern van team Diversions werkte tot 2013 voor het platform Goedenwel.nl van Achmea. Dat was contentmarketing avant la lettre: een scherp gedefinieerde doelgroep dagelijks verrassen met - soms commerciële - content. Goedenwel.nl stopte, maar kreeg een vervolg als niche site Leefjepensioen.nl (waar we nog steeds voor werken). Het redactieteam ging zelfstandig verder bij Diversions om meer klanten te kunnen bedienen.

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? We plannen graag een vrijblijvende kennismaking.

Utrecht

apeldoorn162Bureau Utrecht

Internetbureau Diversions biedt verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek ze zelf:

Arnhem
Amersfoort
Amsterdam