Celine Berends

Conversie Optimalisatie specialist

Wat doe jij bij Diversions?

Ik ben conversie optimalisatie specialist bij Diversions. Ik help organisaties bij hun ontwikkeling en succes door middel van zoekmachine en conversie optimalisatie.

 

 

 

Hoe ben je bij Diversions beland?

Via Google zag ik een leuke en uitdagende vacature bij Diversions in Apeldoorn voorbij komen. Een jong en informeel bedrijf gespecialiseerd in online marketing. De organisatie en functieomschrijving conversie optimalisatie specialist sprak mij erg aan waardoor ik een poging waagde.

Wat is jouw specialisme?
Bij Diversions houd ik me voornamelijk bezig met conversie optimalisatie. Door het analyseren van consumentengedrag en het gebruik communicatie- en marketingmodellen optimaliseer ik websites voor een beter rendement.

Waar krijg je energie van?
Ik vind het leuk mijn creativiteit te gebruiken bij het optimaliseren van websites. Ik krijg energie wanneer de verrichte werkzaamheden zichtbaar resultaat hebben opgeleverd voor organisaties. Ik haal dan ook plezier uit het ontdekken van kleine veranderingen die het verschil maken. Het is een uitdaging om elke keer nieuwe mogelijkheden tot optimalisatie te ontdekken.

Waarom zou een organisatie volgens jou voor Diversions moeten kiezen?
Waarom je naar mijn mening voor Diversions moet kiezen is om het feit dat we een betrokken bedrijf zijn met gedreven medewerkers. Elke dag streven we naar het beste resultaat, ook buiten kantoor uren om. Onze creativiteit zorgt voor een onderscheidende aanpak waarmee wij een bijdrage leveren aan het succes van organisaties. Daarnaast bestaat Diversions uit een jong en enthousiast team die het beste in elkaar naar boven haalt.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Naast mijn interesse in marketing communicatie, ben ik een sociaal enthousiast persoon en houd ik van tijd door brengen met mijn vrienden en familie. Ik ben altijd in voor een drankje op het terras, een dagje winkelen of avondje uit met vrienden. Ik vind het dan ook belangrijk te genieten van de kleine dingen in het leven want niets is vanzelfsprekend. Daarnaast vind je mij elke week in de sportschool om mijn conditie op peil te houden. Door mijn volleybal verleden blijft sporten een belangrijk onderdeel van mijn leven.