De WordPress specialist voor Apeldoorn

Snel schakelen voor het beste resultaat? Dan kies je het Wordpress bureau voor Apeldoorn. Wij zorgen dat je site niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is. Maar bovenal effectief.

Waarmee mogen we je helpen?

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Hi! Wij zijn Diversions.

Wij helpen organisaties in en omgeving om effectieve websites te maken. Daarbij gebruiken we graag WordPress. Waarom? WordPress is veelzijdig. Eenvoudig in gebruik. En goedkoop in ontwikkeling en onderhoud.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een kennismakingsafpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

“Waarom wil je een website?” Een eenvoudige vraag, met soms een verrassend lastig antwoord. Wil je mensen informeren? Klanten extra diensten bieden? Leads werven? Sturen op directe verkopen? De doelen die je wilt bereiken vormen het fundament voor website-ontwikkeling.

Bij veel WordPress bureaus vind je vooral technische specialisten. Niet bij ons. Bij de start van ieder project kijken direct communicatie- en marketingspecialisten mee. Zij helpen een goed website-concept vast te leggen. Waarna de ontwikkeling van je site écht van start kan.

Wie komt naar je site?

Belangrijk bij iedere site is de vraag: hoe weten bezoekers mij te vinden? Ook in zelf is de online concurrentie al bovengemiddeld. Daar houden we in onze aanpak rekening mee. Binnen WordPress leggen we de basis voor goede vindbaarheid. Naar wens kunnen we je ook na afloop van de websitebouw hierbij blijven ondersteunen.

Effectief met WordPress

Bij Diversions mag je erop rekenen dat we veel aandacht hebben voor effectiviteit. Onze webdesigns staan in dienst van je doelen. Ook zorgen we voor goede analysetools in je site. Zo kunnen we – ook in de toekomst – volgen of bezoekers hun weg goed vinden op je site?

Blijkt aanpassing wenselijk? Dan profiteer je weer van de flexibele opzet van onze WordPress sites. O pagina-niveau is het eenvoudig optimalisaties door te voeren. Dat kun je zelf. Of als je wilt met ondersteuning van ons.

Je online partner in Apeldoorn

Zoek je een goede online partner in Apeldoorn? Dan staan de WordPress specialisten van Diversions voor je klaar. Onze organisatie is plat: je hebt direct contact met de ontwikkelaars. Maar via ons netwerk heb je directe toegang tot iedere internetexpertise die je nodig hebt.

Maak kennis en oordeel zelf! Bel 055 20 32 193.

Tijd om te groeien in Apeldoorn!

Apeldoorn is onze thuishaven. Bij Diversions zitten we in het centrum, op loopafstand van de Hoofdstraat. Dichtbij de uitvalswegen naar de A1 en A50 en dichtbij het station. Deze basis is belangrijk voor onze groei. En groei kan het Apeldoornse ondernemersleven gebruiken!

De afgelopen jaren merkte de gemeente Apeldoorn dat de economie een beetje wegzakte doordat bedrijven niet of niet genoeg samenwerkten. De jongere generatie de stad verliet in verband met studeren, en de bereikbaarheid niet ideaal was. Er zijn nu plannen om de stad te verbeteren en zo een nieuwe economie voort te zetten.

De economie van de stad is klaar voor verbetering op verschillende vlakken en kan daarom als zeer vernieuwend worden opgevat. De reden hiervoor is dat veel bedrijven binnen deze stad een nauwe samenwerking hebben wat betreft het toepassen van opgedane kennis.

De stad draagt zelf ook een steentje bij aan deze samenwerking. Zij ondersteunen niet alleen de samenwerking van bedrijven, maar ook die tussen bedrijven en scholen en zorgen ook nog voor plekken waar deze kennis gedeeld kan worden. Al met al, zorgt deze stad voor een positieve connectie tussen bedrijven en onderwijsinstellingen.

Jouw Apeldoornse publiek

Wat betreft het behouden van de jongere generatie is er ook een planning binnen de gemeente. Zo hebben zij als doelstelling om de beste stagestad van Nederland te worden, meer banden te leggen tussen de scholen en bedrijven, en verbeterde huisvesting voor studenten. Op deze manier willen zij de kennis in Apeldoorn vergroten en behouden.

Daarnaast is de bereikbaarheid van de stad een belangrijk punt voor zowel bedrijven als hogescholen. Het wegennet en de mogelijkheden met het openbaar vervoer zijn daarvoor erg cruciaal.

Werknemers en studenten moeten de stad makkelijk kunnen bereiken om het aantrekkelijk te maken om hier te willen werken of studeren. Ook hier zijn plannen van verbetering voor, waardoor het in deze vernieuwende economische stad wél aantrekkelijk is om te werken en studeren.

Het Apeldoorn in ontwikkeling is een perfecte vestigingsplaats voor bedrijven. Je kunt hier deel uitmaken van een vernieuwde economie, en hiermee je kennis vergroten en delen.

Wil je de Apeldoornse markt veroveren? Of verover je als een Centraal Beheer de harten van heel Nederland? Wat je online ambitie ook is: met een WordPress website van Diversions leg je een stevige basis voor succes.

Waarom Diversions?

Extra voordeel voor organisaties in Apeldoorn:  vanuit het centrum van Apeldoorn schakelt Diversions snel. We zijn regelmatig in Apeldoorn en komen dan graag bij je langs. Meer weten? Bel dan: 055 20 32 193.

Website nodig?

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen. Maak een afpraak (vrijblijvend). Of bel: 055 20 32 193.

Werkwijze-strategie

1. Strategie

We leggen het fundament voor het succes van je website.

Werkwijze-ontwerp

2. Ontwerp

Hoe maken we je site gebruiksvriendelijk en effectief?

Werkwijze-bouw

3. Bouw

De vertaling van de strategie en het design naar techniek.

Werkwijze-optimalisatie

4. Optimalisatie

Monitoring van resultaten en doorvoeren van optimalisaties.

Wat kost de ontwikkeling van een WordPress site?

De kosten van een website hangen sterk af van je wensen. Het is als met auto’s: zoek je een goedkoop vervoermiddel, dan kun je vanaf € 1.000,- onderweg zijn. Maar wil je meer dan een minimale basis, dan is een groter budget gewenst. Maak een afspraak met een expert voor een verkenning.

Hoe maak ik mijn website vindbaar in Apeldoorn?

Wil je dat je website via zoekmachines extra goed vindbaar is in Apeldoorn? Dit vraagt een mix van werkzaamheden. De basis realiseren we in je website. Contentontwikkeling en promotie kunnen naar wens worden toegevoegd.

Wat maakt WordPress zo populair?

Belangrijk is het open source karakter van WordPress. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik. Ook kun je naar wens eigen modules toevoegen. De combinatie van schaalbaarheid en lage ontwikkelkosten is uniek. Daarom is WordPress het meest gebruikte content management systeem ter wereld.

Home » Dichtbij » WordPress Specialist Apeldoorn

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat het ons weten en bel: 055 20 32 193.