Effectief adverteren

Je zoekt een bureau dat de beste resultaten boekt met je online advertentiebudget? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken van je Adwords campagne graag een motor voor groei! 

Starten met een doordachte Google Adwords campagnes is een uitstekende manier om je website bekend te maken. Je kiest zelf welke producten en diensten je in de etalage wilt zetten. En het is eenvoudig mogelijk om je advertenties op een specifieke doelgroep te richten.

Apeldoornse Adwords specialisten

Diversions is een Google Adwords specialist uit Apeldoorn. We hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van succesvolle SEA (search engine advertising) campagnes voor klanten. Dat doen we ook graag voor jou.

Betere vindbaarheid = meer bezoekers = groeiende omzet

De ontwikkelingen rond Adwords advertising gaan snel. Google verrijkt en verruimd de mogelijkheden voortdurend. Maar ook je concurrenten zitten niet stil. Wat gisteren een winstgevende advertentie was, kan vandaag z’n effectiviteit hebben verloren.

Daarom kijken we altijd met brede blik naar Adwords. Als onderdeel van een totale mix aan middelen om bezoekers in je site te interesseren. Denk aan zoekmachine optimalisatie, contentmarketing en e-mailmarketing.

Tijd voor groei?

Deel je ambities en maak kennis met de mogelijkheden van Diversions.

Bel (055) 20 32 193.

diversions

Hoe we Adwords effectief maken

  • We zoeken naar de beste zoekwoordcombinaties. Daarbij focussen we niet op het aantal bezoekers dat je ermee trekt, maar om de verkopen / leads die je ermee verdient
  • Onze copywriters stellen een complete set van tekstadvertenties voor je op.
  • We onderzoeken of retargeting (advertenties die gericht zijn op mensen die je site eerder hebben bezocht) effectief is in jouw markt
  • Heb je een webwinkel? Dan verzorgen we ook graag je Google Shopping campagne
  • We bieden je heldere rapportages van vorderingen
  • Onze specialisten worden geholpen door slimme analyse-tools om verbeterkansen in de Adwords campagne op te sporen en te benutten

Als officieel Google Partner volgen we bovendien doorlopend trainingen zodat je altijd kunt profiteren van de laatste nieuwe mogelijkheden die op de markt komen.

 

Aanbod op maat

Wij maken graag een aanbod op maat. Maak een kennismakingsafspraak of bel:

(055) 20 32 193

 

Adwords bureau Apeldoorn

SEO Apeldoorn en meer

Vanuit het hart van Apeldoorn biedt internetbureau Diversions verschillende diensten die je helpen online te groeien. Ontdek het zelf: